~~Kroksomia perłowa napisał(a): Nie wstyd ci że będziesz maszerował pod rękę z tymi co rozkradli Polskę ? Nie będzie ci wstyd że idziesz obok tych co niszczyli praworządność w Polsce i doprowadzili do tego że nawet ciebie skłócili z bratem? Nie będzie ci wstyd że pójdziesz obok tych którzy upodlili Polaków wyzywając ich od dziadów ,bydła itp? Tobie nie będzie wstyd bo jesteś nieodrodnym synem tych partyjniackich łajz i właśnie wśród nich najlepiej się czujesz.
~~Konwalia ogrodowa napisał(a): Spakowałeś już gajerek na wyjazd do stolycy by pomaszerować pod rączkę z prezesem ?
Powiedz mi tak szczerze , czy zgadzasz się aby w TVP królował pluralizm i aby była nasza , Twoja i moja ?
~~Antek napisał(a): Uważaj Lucuś żeby Tusk nie pociągnął cię z zaciśniętej pięści między oczy .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kroksomia perłowa napisał(a): Nie wstyd ci że będziesz maszerował pod rękę z tymi co rozkradli Polskę ? Nie będzie ci wstyd że idziesz obok tych co niszczyli praworządność w Polsce i doprowadzili do tego że nawet ciebie skłócili z bratem? Nie będzie ci wstyd że pójdziesz obok tych którzy upodlili Polaków wyzywając ich od dziadów ,bydła itp? Tobie nie będzie wstyd bo jesteś nieodrodnym synem tych partyjniackich łajz i właśnie wśród nich najlepiej się czujesz.
Kiedyś pisałem o takich jak Ty że są hejterami , teraz piszę po Polsku , OBSZCZEKIWACZE , chcesz o bracie mie ma problemu , spotkam się z Tobą i Nim powiem to co on wie a TY się dowiesz plotkarzu .
Wolę " złodzieja " Kaczora niż niemieckiego Polaka Donalda Tuska Likwidatora Polski .
~~Antek napisał(a): Lecz się na nogi bo na głowę za późno .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antek napisał(a): Uważaj Lucuś żeby Tusk nie pociągnął cię z zaciśniętej pięści między oczy .
W to wierzę , przyjdzie jak jego wysłannicy z prywatnymi ochroniarzami atakującymi Panią Poseł , po damskich bokserach wszystkiego mogę się spodziewać .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antek napisał(a): Lecz się na nogi bo na głowę za późno .
W TVP dziennikarz z TVN mówił o czystej wodzie , szybko dotarła do Twojej głowy , uszkodzenia mózgu zaczynają dawać znać o sobie .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karminowy Groszek napisał(a): Dlaczego wieśniaku pomijasz to że w UW był twój OBECNY notariusz z Belwederu ?
Z " lepszym " sortem gardzącym ludźmi ze wsi nie dyskutuję , " lepszemu " sortowi życzę zdrowia , na rozum za późno .