Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Posłanka z Bolesławca chce zakazu fajerwerków
~~Brunatny Łubinnik niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 15:12
Czego nie zakarze stać psom po chodnikach i skwerach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pozdrowienia do więzienia niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 16:08
Wąsik z kamińskim mają za sobą różnie kruczki prawne i bajzel w prawie, który działa na ich korzyść. Choćby ten cyrk z pozbyciem ich mandatów poselskich. Do ręki zawiadomienia nie przyjmą, bo czekają aż przyjdzie pocztą, przy czym awiza też nie mają zamiaru odebrać. To jakaś prawna paranoja. Co najważniejsze mają Dudę i nie zawahają się go użyć do kolejnego ułaskawienia. No, ale zostaje cała działalność CBA pod ich nadzorem za minione 8 lat oraz afera PEGAZUS’a. Sprawa pewnie potrwa w sądach z minimum 1,5-2 lat. Po kolejnym wyroku seryjnego ułaskawiacza Dudy już nie będzie. Co się odwlecze to nie uciecze, a czas szybko biegnie. Cela plus czeka.
~~Złotordzawy Migdałowiec niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 19:58
~~Kamil napisał(a):
Ktoś napisał: ~~wowa napisał(a): Ta inicjatywa jest cenna, pomyślcie o zwierzętach, jak one oszalałe od huku cierpią i uciekają na oślep byle dalej.

Nagle cierpią a 5 10 15 20 lat temu nie cierpiały przewraca się ludziom. W głowach mam 3 koty 2 psy 6 papug strzelam petardami jak co roku i moje zwierzęta się ni boja
To wymysły jakieś pies siedzi na tarasie i ogląda pokazy petard razem z nami

A moje się boją.juz k......a napi....ją tym gównem!! W dupę sobie wsadźcie te wasze frajerwerki!! Jak co roku psy na lekach na sylwestra! No ale ludzie się bawią!! To jest k....a najważniejsze.
~~Teo niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:12
Tu się z nią zgadzam, nawet jeżeli jest z bezmózga partii.
~~Brązowoszara Pragnia niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:16
Nie lubię fajerwerków, ale po takim tekście kupiłem 3 zestawy.
Nic mnie bardzie nie wqrwia jak oszołomy będą mi dyktować co mi wolno a co nie.
~~J23 niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:26
Jeszcze zakazu kupowania i sprzedawania choinek, karpia, mięsa, jajek....... no i nazywania "świąt końca roku" Świętami Bożego Narodzenia......... Tak nam dopomóż Olaf Scholz i wszyuscy eurodeputowani....
~~Brązowoszara Pragnia niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:28
to jest własnie pier..lony eurokołchoz i jego oszołomy.
~~Teo niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:31
~~J23 napisał(a): Jeszcze zakazu kupowania i sprzedawania choinek, karpia, mięsa, jajek....... no i nazywania "świąt końca roku" Świętami Bożego Narodzenia......... Tak nam dopomóż Olaf Scholz i wszyuscy eurodeputowani....

Mam nadzieję, że Sylwestra nie zakażą bo bilety wykupiłem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy