Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Posłanka z Bolesławca chce zakazu fajerwerków
~~X niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:33
Od Nowego Roku opłaty paliwowe w górę więc na stacjach będzie drożej. Brawo KOsłów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Antykulas niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:35
~~Brązowoszara Pragnia napisał(a): Nie lubię fajerwerków, ale po takim tekście kupiłem 3 zestawy.
Nic mnie bardzie nie wqrwia jak oszołomy będą mi dyktować co mi wolno a co nie.

I to jest słuszna koncepcja! Tak właśnie należy podchodzić do wszystkich lewackich ograniczeń.
W Sylwestra dajemy czadu!

~~J23 niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:35
Lepioej nie podpowiadaj.... bo wiesz gamoń na karkówce wszystko zanotuje i uzna za prawdę..... hehe
~~Ogniomiszcz niezalogowany
29 grudnia 2023r. o 21:38
~~Złotordzawy Migdałowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kamil napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wowa napisał(a): Ta inicjatywa jest cenna, pomyślcie o zwierzętach, jak one oszalałe od huku cierpią i uciekają na oślep byle dalej.

Nagle cierpią a 5 10 15 20 lat temu nie cierpiały przewraca się ludziom. W głowach mam 3 koty 2 psy 6 papug strzelam petardami jak co roku i moje zwierzęta się ni boja
To wymysły jakieś pies siedzi na tarasie i ogląda pokazy petard razem z nami

A moje się boją.juz k......a napi....ją tym gównem!! W dupę sobie wsadźcie te wasze frajerwerki!! Jak co roku psy na lekach na sylwestra! No ale ludzie się bawią!! To jest k....a najważniejsze.

Czworonogi na lekach a ludzie na alkoholu i gra,komu się nie podoba to waty do uszu napchać pupilom,ze sprzedaży fajerwerków spory dochód do budżetu dla nowej rząd/ekipy
~~Złotordzawy Migdałowiec niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 8:44
~~Ogniomiszcz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotordzawy Migdałowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kamil napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wowa napisał(a): Ta inicjatywa jest cenna, pomyślcie o zwierzętach, jak one oszalałe od huku cierpią i uciekają na oślep byle dalej.

Nagle cierpią a 5 10 15 20 lat temu nie cierpiały przewraca się ludziom. W głowach mam 3 koty 2 psy 6 papug strzelam petardami jak co roku i moje zwierzęta się ni boja
To wymysły jakieś pies siedzi na tarasie i ogląda pokazy petard razem z nami

A moje się boją.juz k......a napi....ją tym gównem!! W dupę sobie wsadźcie te wasze frajerwerki!! Jak co roku psy na lekach na sylwestra! No ale ludzie się bawią!! To jest k....a najważniejsze.
Czworonogi na lekach a ludzie na alkoholu i gra,komu się nie podoba to waty do uszu napchać pupilom,ze sprzedaży fajerwerków spory dochód do budżetu dla nowej rząd/ekipy
Typowe polskie kochane podejście .jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to zawsze politykę wciśnie.nie ma z kim gadać.durne forum -durni ludzie .nigdy się nie zmienicie .szczęśliwego dla mądrzejszych a dla reszty -nikomu nie życzę źle wiec może tak najdelikatniej -zebyscie kiedyś zrozumieli.
~~Krwawosina Ślazówka niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 8:51
Jadę po petardy!!!
~~Srebrnobiały Grzybień niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 19:52
~~Bakłażanowa Malwa niezalogowany
30 grudnia 2023r. o 19:56
A o psach dalej nic chodzą i obrabiają chodniki co zielona nie widzi gdzie jest zakaz .Petardy to widzi .Obłuda.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza