~~Brązowoszara Pragnia napisał(a): Nie lubię fajerwerków, ale po takim tekście kupiłem 3 zestawy.
Nic mnie bardzie nie wqrwia jak oszołomy będą mi dyktować co mi wolno a co nie.
~~Złotordzawy Migdałowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kamil napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wowa napisał(a): Ta inicjatywa jest cenna, pomyślcie o zwierzętach, jak one oszalałe od huku cierpią i uciekają na oślep byle dalej.
Nagle cierpią a 5 10 15 20 lat temu nie cierpiały przewraca się ludziom. W głowach mam 3 koty 2 psy 6 papug strzelam petardami jak co roku i moje zwierzęta się ni boja
To wymysły jakieś pies siedzi na tarasie i ogląda pokazy petard razem z nami
A moje się boją.juz k......a napi....ją tym gównem!! W dupę sobie wsadźcie te wasze frajerwerki!! Jak co roku psy na lekach na sylwestra! No ale ludzie się bawią!! To jest k....a najważniejsze.
Czworonogi na lekach a ludzie na alkoholu i gra,komu się nie podoba to waty do uszu napchać pupilom,ze sprzedaży fajerwerków spory dochód do budżetu dla nowej rząd/ekipy
~~Ogniomiszcz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotordzawy Migdałowiec napisał(a):Typowe polskie kochane podejście .jak ktoś nie ma nic mądrego do powiedzenia to zawsze politykę wciśnie.nie ma z kim gadać.durne forum -durni ludzie .nigdy się nie zmienicie .szczęśliwego dla mądrzejszych a dla reszty -nikomu nie życzę źle wiec może tak najdelikatniej -zebyscie kiedyś zrozumieli.Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kamil napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wowa napisał(a): Ta inicjatywa jest cenna, pomyślcie o zwierzętach, jak one oszalałe od huku cierpią i uciekają na oślep byle dalej.
Nagle cierpią a 5 10 15 20 lat temu nie cierpiały przewraca się ludziom. W głowach mam 3 koty 2 psy 6 papug strzelam petardami jak co roku i moje zwierzęta się ni boja
To wymysły jakieś pies siedzi na tarasie i ogląda pokazy petard razem z nami
A moje się boją.juz k......a napi....ją tym gównem!! W dupę sobie wsadźcie te wasze frajerwerki!! Jak co roku psy na lekach na sylwestra! No ale ludzie się bawią!! To jest k....a najważniejsze.
Czworonogi na lekach a ludzie na alkoholu i gra,komu się nie podoba to waty do uszu napchać pupilom,ze sprzedaży fajerwerków spory dochód do budżetu dla nowej rząd/ekipy