Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

ŁAPAĆ ZŁODZIEJA

~~Wrzosowa Frezja niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 22:26
~~gej że hej napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Frezja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?

Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
---------- jeszcze jeden tego typu komentarz to zgłoszę Cię na policję, niemoralność publiczna jest karalna, zarządam publicznego ujawnienia Twojego nazwiska, spróbuj jeszcze raz !!
Niemoralność publiczna . A to dobre. A co jest niemoralnego w pytaniu czy jakaś tam frezja woli anal czy oral? A jak zapytam czy trzepiesz kapucyna pod Dodę czy Rodowicz to też jest niemoralne?

‐-------- potwierdzasz swoje ograniczenie umysłowe ale to Cię nie usprawiedliwia przed konsekwencjami ,wyrok może być wysoki bo nigdy nie wiesz i nie możesz być pewny czy rozmawiasz a za razem składasz niemoralna
propozycję i namawiasz do nierządu osobę nieletnią?? PRZECZYTAJ OSTRZENIE KTÓRE MASZ WYDRUKOWANE PONIŻEJ NA CZERWONO,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~gej że hej niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 22:40
Zachowujesz się jak du/re/ń bo tylko dur/eń może wyciągać takie wnioski. Gdzie tu jest niemoralna propozycja? Gdzie tu jest namowa do nierządu nieletniego? A co do tego czy jestem pewny czy rozmawiam z nieletnim to jestem pewien że to raczej zdewociały staruch .Na dodatek to ten sam który notorycznie wali tu błędy w pisowni i ortografy .
A co do tego co to jest na czerwono. Czy frezja to dane osobowe? Czy pytanie o to czy frezja ma określone preferencje lub upodobania to zwrot obraźliwy? To zwykłe pytanie które chyba cię nieźle podnieciło .
~~Łaska czy laska niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 14:53
Jedne sądy robią łaskę a inne laskę.
~~Wrzosowa Frezja niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 14:59
.................jeszcze jeden tak wpis a zgłoszę Cię na policję za składanie niemoralnych propozycji
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza