~~zalogowana tylda napisał(a): A ty frezja to piszesz jako facet czy dziewczyna? Frezja to raczej dziewczyna.
~~Ciekawski napisał(a): Pytam bo nie wiem czy wolisz bzykać czy sama być bzykana.
~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
~~Wrzosowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
---------- jeszcze jeden tego typu komentarz to zgłoszę Cię na policję, niemoralność publiczna jest karalna, zarządam publicznego ujawnienia Twojego nazwiska, spróbuj jeszcze raz !!
ZaRZądać to ty sobie możesz dostarczenia słownika ortograficznego.
~~Wrzosowa Frezja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
---------- jeszcze jeden tego typu komentarz to zgłoszę Cię na policję, niemoralność publiczna jest karalna, zarządam publicznego ujawnienia Twojego nazwiska, spróbuj jeszcze raz !!
Niemoralność publiczna . A to dobre. A co jest niemoralnego w pytaniu czy jakaś tam frezja woli anal czy oral? A jak zapytam czy trzepiesz kapucyna pod Dodę czy Rodowicz to też jest niemoralne?
~~Tere fere napisał(a):Przecież Terlecki to główny dostawca worków z butaprenem dla swoich ziomaliKtoś napisał: ~~czar-PGR-u napisał(a): Wódka drożeje , bierz się za masową produkcję , a nie pierdo.....sz głupoty .
Pisiory mają takie muzgotrzepy że nikt lepszych nie zrobi.