Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

ŁAPAĆ ZŁODZIEJA

~~Wrzosowa Frezja niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 20:26
~~zalogowana tylda napisał(a): A ty frezja to piszesz jako facet czy dziewczyna? Frezja to raczej dziewczyna.

------------- Tej Ciekawski, co Cię to obchodzi??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciekawski niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 20:46
Pytam bo nie wiem czy wolisz bzykać czy sama być bzykana.
3 stycznia 2024r. o 20:57
~~Ciekawski napisał(a): Pytam bo nie wiem czy wolisz bzykać czy sama być bzykana.

--------------- Skieruj to pytanie do boleslawieckiego guru nie jakiego PanaM, znawca od wszystkiego, zapewne zaspokoi twoją ciekawość,
~~Ciekawski niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 21:05
Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
3 stycznia 2024r. o 21:48
~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?

~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?

---------- jeszcze jeden tego typu komentarz to zgłoszę Cię na policję, niemoralność publiczna jest karalna, zarządam publicznego ujawnienia Twojego nazwiska, spróbuj jeszcze raz !!
~~Fallllllkoś niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 21:54
~~Wrzosowa Frezja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?

Ktoś napisał: ~~Ciekawski napisał(a): Ja jemu nie muszę wierzyć ale tobie uwierzę. Wolisz anal czy oral?
---------- jeszcze jeden tego typu komentarz to zgłoszę Cię na policję, niemoralność publiczna jest karalna, zarządam publicznego ujawnienia Twojego nazwiska, spróbuj jeszcze raz !!

ZaRZądać to ty sobie możesz dostarczenia słownika ortograficznego.
~~gej że hej niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 22:00
~~Wrzosowa Frezja napisał(a):

Niemoralność publiczna . A to dobre. A co jest niemoralnego w pytaniu czy jakaś tam frezja woli anal czy oral? A jak zapytam czy trzepiesz kapucyna pod Dodę czy Rodowicz to też jest niemoralne?
~~Posiwiała Śnieguliczka niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 22:09
~~Tere fere napisał(a):
Ktoś napisał: ~~czar-PGR-u napisał(a): Wódka drożeje , bierz się za masową produkcję , a nie pierdo.....sz głupoty .

Pisiory mają takie muzgotrzepy że nikt lepszych nie zrobi.
Przecież Terlecki to główny dostawca worków z butaprenem dla swoich ziomali
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.