~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ludzie nie potrafią zrozumieć ,że ktoś potrafi być ironiczny,a że autoironiczny to już całkiem
Obawiam się, że ci na górze (tzw elity) chcą większego zamordyzmu, niż to miało miejsce ostatnio. Wtedy to były próby/testy na ile jest w stanie społeczeństwo słuchać i wykonywać rozkazy.
Dlatego też napisałem, że szykują coś grubszego, ale jak widać niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem, patrz Granatowoczarny Buk :)
~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.
~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.
Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.
Dwa lata temu foliarze dawali zaszczepionym maksymalnie dwa lata życia , dwa lata temu foliarze zapowiedzieli że po dwóch latach nastąpi depopulacja , mógłbym tak wymieniać wypisywane dwa lata temu brednie .
Można bagatelizować wirusa lub grać bohatera , zaprzeczanie istnienia chorób wirusowych to szczyt głupoty .
Panie Lucjanie,nawet nie chce mi się z Panem kłócić na ten temat skoro po prawie 4 latach trwania tej "pandemii" Pan się nie połapał do tej pory o co chodziło i chodzi możnym tego świata.Niech Pan jedzie na manifestację i popiera naszych oprawców: Morawieckiego,Szumowskiego ,Niedzielskiego....Nie wymieniłem tutaj Kaczyńskiego,bo Kaczor dla mnie jest człowiekiem uczciwym ,patriotą ,ale zagubionym i oszukiwanym przez starych wyjadaczy np, Morawieckiego. Do Pana,Panie Lucjanie,mam dużo sympatii,bo jest tak samo pogubiony jak Kaczyński i nie zdaje sobie sprawę co się dzieje w tych ostatnich 4 latach w świecie.
M21W2 napisał(a):
Dwa lata temu foliarze dawali zaszczepionym maksymalnie dwa lata życia , dwa lata temu foliarze zapowiedzieli że po dwóch latach nastąpi depopulacja , mógłbym tak wymieniać wypisywane dwa lata temu brednie .
Można bagatelizować wirusa lub grać bohatera , zaprzeczanie istnienia chorób wirusowych to szczyt głupoty .
~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ludzie nie potrafią zrozumieć ,że ktoś potrafi być ironiczny,a że autoironiczny to już całkiem
Obawiam się, że ci na górze (tzw elity) chcą większego zamordyzmu, niż to miało miejsce ostatnio. Wtedy to były próby/testy na ile jest w stanie społeczeństwo słuchać i wykonywać rozkazy.
Dlatego też napisałem, że szykują coś grubszego, ale jak widać niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem, patrz Granatowoczarny Buk :)
~~Kasztanowaty Rabarbar napisał(a):Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ale ja ciebie pamiętam jak ty wyzywałeś innych od foliarzy razem ze znachorem z łocic.
Było was kilku wysługujących mafii kowidowej.
Znachor z łocić, tenM, armagedon, komuszy wolnościowiec.
Też mi się przez moment wydawało,że tak jest,ale po czasie zrozumiałem,że to było tylko taka ironia Armagedona.
~~Kasztanowaty Rabarbar napisał(a):
Ale ja ciebie pamiętam jak ty wyzywałeś innych od foliarzy razem ze znachorem z łocic.
Było was kilku wysługujących mafii kowidowej.
Znachor z łocić, tenM, armagedon, komuszy wolnościowiec.