Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
1907 zakażeń COVID w kraju w ciągu doby, zmarło 14 osób
~~Pinochet niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 17:26
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ludzie nie potrafią zrozumieć ,że ktoś potrafi być ironiczny,a że autoironiczny to już całkiem

Obawiam się, że ci na górze (tzw elity) chcą większego zamordyzmu, niż to miało miejsce ostatnio. Wtedy to były próby/testy na ile jest w stanie społeczeństwo słuchać i wykonywać rozkazy.

Dlatego też napisałem, że szykują coś grubszego, ale jak widać niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem, patrz Granatowoczarny Buk :)

I tak to zrozumiałem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
8 stycznia 2024r. o 17:39
~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.

~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.

Dwa lata temu foliarze dawali zaszczepionym maksymalnie dwa lata życia , dwa lata temu foliarze zapowiedzieli że po dwóch latach nastąpi depopulacja , mógłbym tak wymieniać wypisywane dwa lata temu brednie .
Można bagatelizować wirusa lub grać bohatera , zaprzeczanie istnienia chorób wirusowych to szczyt głupoty .

~~pinochet niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 18:41
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.

Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.

Dwa lata temu foliarze dawali zaszczepionym maksymalnie dwa lata życia , dwa lata temu foliarze zapowiedzieli że po dwóch latach nastąpi depopulacja , mógłbym tak wymieniać wypisywane dwa lata temu brednie .
Można bagatelizować wirusa lub grać bohatera , zaprzeczanie istnienia chorób wirusowych to szczyt głupoty .

Panie Lucjanie,nawet nie chce mi się z Panem kłócić na ten temat skoro po prawie 4 latach trwania tej "pandemii" Pan się nie połapał do tej pory o co chodziło i chodzi możnym tego świata.Niech Pan jedzie na manifestację i popiera naszych oprawców: Morawieckiego,Szumowskiego ,Niedzielskiego....Nie wymieniłem tutaj Kaczyńskiego,bo Kaczor dla mnie jest człowiekiem uczciwym ,patriotą ,ale zagubionym i oszukiwanym przez starych wyjadaczy np, Morawieckiego. Do Pana,Panie Lucjanie,mam dużo sympatii,bo jest tak samo pogubiony jak Kaczyński i nie zdaje sobie sprawę co się dzieje w tych ostatnich 4 latach w świecie.
~~Kasztanowaty Rabarbar niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 22:36
M21W2 napisał(a):

czy ty chłopie jesteś ślepy?
Nie widzisz ilości udarów i nagłego zatrzymania krążenia u mlodych ludzi?
Nie dotarł do ciebie raport NIK o wadliwości twojego preparatu.
Dziękuj Bogu że jeszcze żyjesz.
~~Kasztanowaty Rabarbar niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 22:39
~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):
Ludzie nie potrafią zrozumieć ,że ktoś potrafi być ironiczny,a że autoironiczny to już całkiem

Obawiam się, że ci na górze (tzw elity) chcą większego zamordyzmu, niż to miało miejsce ostatnio. Wtedy to były próby/testy na ile jest w stanie społeczeństwo słuchać i wykonywać rozkazy.

Dlatego też napisałem, że szykują coś grubszego, ale jak widać niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem, patrz Granatowoczarny Buk :)

Ale ja ciebie pamiętam jak ty wyzywałeś innych od foliarzy razem ze znachorem z łocic.
Było was kilku wysługujących mafii kowidowej.
Znachor z łocić, tenM, armagedon, komuszy wolnościowiec.
~~Pinochet niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 9:06
~~Kasztanowaty Rabarbar napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ARMAGEDON napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a):

Ale ja ciebie pamiętam jak ty wyzywałeś innych od foliarzy razem ze znachorem z łocic.

Też mi się przez moment wydawało,że tak jest,ale po czasie zrozumiałem,że to było tylko taka ironia Armagedona.
~~Kremowa Azalia niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 9:41
Dlaczego usunęliście wczoraj wrzucony film "Zmarli nagle"??
Boicie się odpowiedzialności za namawianie ludzi do szczepień? Powinniście się bać!!
https://youhippo.com/v/900
~~ARMAGEDON niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 9:46
~~Kasztanowaty Rabarbar napisał(a):

Pinochet bardzo dobrze rozgryzł mnie :) choć przyznanam, że na początku miałem z nim spiny :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza