~~Płoworuda Rozplenica napisał(a):Ktoś napisał: ~~X napisał(a): Znowu BMW.no i .nie stać Cię, czy co?
~~Chwałafrajerom napisał(a): Ojej jak to ostatnio pijanych łapią. Jak była afera że gliniarze dogadali się z tomaszowskim producentami narkotyków to były relacje sukcesów z łapania handlarzy narkotykami. A teraz kiedy jest afera że gliniarze wzięli w łapę od jednej 18 setki solenizantki która miała impre w świetlicy w szczytnicy i za to posiniaczyli porwali i przetrzymywali na komendzie tak.. bo to jest prywatna firma ochroniarska działajaca we własnym interesie. Teraz jest afera to pijaków zaczęli zbierać i się tym chwalić
~~Płowobrunatny Nawłoć napisał(a): chwałafrajerom pisze skrótem
~~Chwałafrajerom napisał(a): Ojej jak to ostatnio pijanych łapią. Jak była afera że gliniarze dogadali się z tomaszowskim producentami narkotyków to były relacje sukcesów z łapania handlarzy narkotykami. A teraz kiedy jest afera że gliniarze wzięli w łapę od jednej 18 setki solenizantki która miała impre w świetlicy w szczytnicy i za to posiniaczyli porwali i przetrzymywali na komendzie tak.. bo to jest prywatna firma ochroniarska działajaca we własnym interesie. Teraz jest afera to pijaków zaczęli zbierać i się tym chwalić
~~Bardzo Mały Wacek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płoworuda Rozplenica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~X napisał(a): Znowu BMW.no i .nie stać Cię, czy co?
Nie każdy lubi obciachowo turlać się po wioskach
Ja jak jadę swoją bryką przez wieś to głośno trąbię klaksonem , niech chamy słyszą że Pan koło nich przejeżdża .
~~miastowy Paweł napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bardzo Mały Wacek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płoworuda Rozplenica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~X napisał(a): Znowu BMW.no i .nie stać Cię, czy co?
Nie każdy lubi obciachowo turlać się po wioskach
Ja jak jadę swoją bryką przez wieś to głośno trąbię klaksonem , niech chamy słyszą że Pan koło nich przejeżdża .
Ja myślę, że jesteś ofiarą wypadku komunikacyjnego, deficyt myślowy już będzie Ci towarzyszył do końca Twoich dni. To przykre ale trzeba się pogodzić, wypadki chodzą po ludziach.