A ja się nie zgodzę, i bardzo czekam na mojego księdza, będę mogła sobie z nim pożartować, i oczywiście w kopertę dam 100 złotych. I puknijcie się wszyscy w głowy. Gdybyście byli katolikami praktykujacymi to czekali byście na taką wizytę. Współczuję tym księżom, że muszą spotykać takich ludzi. Życzę im cierpliwości do nas.
Nie bójcie się redakcjo, nie zajdzie do Was po kolędzie. Nie musicie szykować koperty.
Do kościoła nie chodzicie, to nie wiecie po co ksiądz przychodzi.
Czekam niecierpliwie,w tym dniu jest jakby święto. Pomodlimy się , porozmawiamy. O pieniądze nikt nie woła. Cieszę się ,bo Jezus błogosławi wtedy, co więcej mi potrzeba.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.