~~Szarawobiały Żywotnik napisał(a): Tak sobie mysle po co Ksiedzu kartoteki?Czyzby za duzo jeszcze w nich komuny?wtedy to ludziska mieli kartoteki kto w jakiej parti ,za granice kto jezdzi,kto z kim sie spotyka,Pogrzeb moze byc swiecki ,slub cywilny,Chrzest moze byc w UC,A w Boga mozna wierzyc ale w ksiedza nie,Bo nie sa aniolami,Za duzo maja za uszami,
~~przenormalny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawobiały Żywotnik napisał(a): Tak sobie mysle po co Ksiedzu kartoteki?Czyzby za duzo jeszcze w nich komuny?wtedy to ludziska mieli kartoteki kto w jakiej parti ,za granice kto jezdzi,kto z kim sie spotyka,Pogrzeb moze byc swiecki ,slub cywilny,Chrzest moze byc w UC,A w Boga mozna wierzyc ale w ksiedza nie,Bo nie sa aniolami,Za duzo maja za uszami,
Wiesz,wystarczy zmienić wiarę i cię d.pa przestanie boleć.Zakopać cię też mogą pod płotem,po ch taki ktoś ma zasmradzać cmentarz.Ogólnie wszystko bez udziału kościoła rób bo nie zasługujesz żeby stąpać po ziemi świętej.Jak ci starzy zdechną,to ich powieś na drzewie pod chatą,przecież po zgonie cię nie za..bią
~~Marchewkowa Szarotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~przenormalny napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarawobiały Żywotnik napisał(a): Tak sobie mysle po co Ksiedzu kartoteki?Czyzby za duzo jeszcze w nich komuny?wtedy to ludziska mieli kartoteki kto w jakiej parti ,za granice kto jezdzi,kto z kim sie spotyka,Pogrzeb moze byc swiecki ,slub cywilny,Chrzest moze byc w UC,A w Boga mozna wierzyc ale w ksiedza nie,Bo nie sa aniolami,Za duzo maja za uszami,
Wiesz,wystarczy zmienić wiarę i cię d.pa przestanie boleć.Zakopać cię też mogą pod płotem,po ch taki ktoś ma zasmradzać cmentarz.Ogólnie wszystko bez udziału kościoła rób bo nie zasługujesz żeby stąpać po ziemi świętej.Jak ci starzy zdechną,to ich powieś na drzewie pod chatą,przecież po zgonie cię nie za..bią
I ty uważasz się za przykładnego katolika to ty nie zasługujesz na stąpanie po ziemi świętej Lucyferze .
Do podstawówki wróć,bo nawet czytać nie potrafisz.Nigdzie nie napisałem,że jestem katolikiem.Ja po prostu tępię takich mędrców jak ty.
~~przenormalny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~przenormalny napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szarawobiały Żywotnik napisał(a): Tak sobie mysle po co Ksiedzu kartoteki?Czyzby za duzo jeszcze w nich komuny?wtedy to ludziska mieli kartoteki kto w jakiej parti ,za granice kto jezdzi,kto z kim sie spotyka,Pogrzeb moze byc swiecki ,slub cywilny,Chrzest moze byc w UC,A w Boga mozna wierzyc ale w ksiedza nie,Bo nie sa aniolami,Za duzo maja za uszami,
I ty uważasz się za przykładnego katolika to ty nie zasługujesz na stąpanie po ziemi świętej Lucyferze .
Do podstawówki wróć,bo nawet czytać nie potrafisz.Nigdzie nie napisałem,że jestem katolikiem.Ja po prostu tępię takich mędrców jak ty.
Dla mnie jesteś durnym kutasem .
~~POdwyżki i POdatki napisał(a): Bzdura. Koperta nie jest tradycją chyba że jest się marszałkiem senatu
~~przenormalny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawobiały Żywotnik napisał(a): Tak sobie mysle po co Ksiedzu kartoteki?Czyzby za duzo jeszcze w nich komuny?wtedy to ludziska mieli kartoteki kto w jakiej parti ,za granice kto jezdzi,kto z kim sie spotyka,Pogrzeb moze byc swiecki ,slub cywilny,Chrzest moze byc w UC,A w Boga mozna wierzyc ale w ksiedza nie,Bo nie sa aniolami,Za duzo maja za uszami,
Wiesz,wystarczy zmienić wiarę i cię d.pa przestanie boleć.Zakopać cię też mogą pod płotem,po ch taki ktoś ma zasmradzać cmentarz.Ogólnie wszystko bez udziału kościoła rób bo nie zasługujesz żeby stąpać po ziemi świętej.Jak ci starzy zdechną,to ich powieś na drzewie pod chatą,przecież po zgonie cię nie za..b Te zyczenia kieruje tez w twoja strone o ktorych tu piszesz,Milego dnia,