~~Ciemnofioletowy Mieczyk napisał(a): 5o jrst jzk
Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~Jasnopopielata Wierzba napisał(a): Wiecie ile takie reportaże robią szkody? Kiedy był przypadek chłopaka w Bolesławcu którego rodzina oskarżała że się ciął inna rodzinka czytając to dostała miała gotową instrukcje jak to zrobić żeby kogoś wysłać na wariatkowo z powodów finansowych. Jest bardzo łatwo kiedy się dogadają i całe szczęście że miałam telefon i nagrałam inaczej przy takiej ilości świadków i takiej patologii niewinna osoba może skończyć jako warzywo tylko dlatego że socjopaci uznali ja za zagrożenie że może mieć jakieś prawa spadkowe (...e). Teraz pewnie ten reportaż czytają i znowu coś wymyslą albo inna szanowana rodzinka zrobi coś najsłabszymi ogniwiu. wyrzucanie z gniazda to się chyba nazywa. Poza tym nadal nie otrzymuje wyjaśnienia (choć gliniarze czytają) dlaczego się ta dziewczyna tak słania Zastosowana autokorekta
~~Tfuj star napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnopopielata Wierzba napisał(a): Wiecie ile takie reportaże robią szkody? Kiedy był przypadek chłopaka w Bolesławcu którego rodzina oskarżała że się ciął inna rodzinka czytając to dostała miała gotową instrukcje jak to zrobić żeby kogoś wysłać na wariatkowo z powodów finansowych. Jest bardzo łatwo kiedy się dogadają i całe szczęście że miałam telefon i nagrałam inaczej przy takiej ilości świadków i takiej patologii niewinna osoba może skończyć jako warzywo tylko dlatego że socjopaci uznali ja za zagrożenie że może mieć jakieś prawa spadkowe (...e). Teraz pewnie ten reportaż czytają i znowu coś wymyslą albo inna szanowana rodzinka zrobi coś najsłabszymi ogniwiu. wyrzucanie z gniazda to się chyba nazywa. Poza tym nadal nie otrzymuje wyjaśnienia (choć gliniarze czytają) dlaczego się ta dziewczyna tak słania Zastosowana autokorekta
Ma kajdanki na nogach to się słania.