Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
NOWOROCZNA GALA – Koncert Wiedeński – wygraj wejściówki na dodatkowy koncert w Bolesławcu 18 stycznia!
~~Bronia niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 13:08
W Anglii walc nazywano w 1816 roku „wulgarnym i grzesznym” , a ja chciałabym w tym roku "pogrzeszyć" dać się porwać sile muzyki na koncercie w Bolesławcu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bronek niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 13:58
W Anglii walc nazywano w 1816 roku „wulgarnym i grzesznym” , a ja chciałabym w tym roku "pogrzeszyć" dać się porwać sile muzyki na koncercie w Bolesławcu
~~Dyniowy Śniedek niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 14:24
Oderwać się choć na chwileczkę od codzienności i dać się porwać dźwiękom walca . Dość mam rock’a i pop’u chciałabym posłuchać muzyki która zabierze mnie do wesołego świata pełnego miłości , zabawy, i wrażeń .
~~Ciemnofioletowy Mieczyk niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 14:32
Kiedy ten koncert?W Forum?
~~Józek niezalogowany
8 stycznia 2024r. o 19:36
Muzyka Straussa towarzyszy mi prawie przez całe życie, które nie zawsze było w rytmie walca. Cóż taka jest poezja nasza. W tym roku kończę lat 75, no i okrągła rocznica ślubu. Miło by przed tymi jubileuszami spędzić parę chwil w wiedeńskim klimacie. Dla mnie i małżonki było by to duże przeżycie.
~~a niezalogowany
9 stycznia 2024r. o 8:35
Chciałabym posłuchać tej pięknej muzyki i choć na chwilę oderwać się od tych wariackich zawirowań na tym świecie.
Chcę doznać ukojenia mojej duszy na ten nowy lepszy rok 2024.
Niech będzie to początek dobrego roku.
29
Bernard
10 stycznia 2024r. o 10:59
~~Józek napisał(a): ~~Józek niezalogowany
przedwczoraj o 19:36
Muzyka Straussa towarzyszy mi prawie przez całe życie, które nie zawsze było w rytmie walca. Cóż taka jest poezja nasza. W tym roku kończę lat 75, no i okrągła rocznica ślubu. Miło by przed tymi jubileuszami spędzić parę chwil w wiedeńskim klimacie. Dla mnie i małżonki było by to duże przeżycie.

Gratulujemy wygranej, zapraszamy po wejściówki w czwartek lub piątek (11 lub 12 stycznia) w godzinach od 9 do 14 do naszej redakcji przy ulicy Bohaterów Getta 2 siedziba firmy CIVITAS)

bobrzanie.pl
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza