~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypomnij któregoś z ''rządzących'' który obniżył ceny prądu....;D
przypomnij mi jak podniesiono ceny prądu z nie(rządu) piSSdzielców....
na marginesie- Kanada właśnie podniosła ceny prądu dla trzech stanów w ''juesej''
a ''zaczesaniec '' wprowadza cła więc ceny żywności nadal będą szły w górę....
ale spoko i nie przeżywaj- w ''biedrze '' kupisz w promocji coś ''sero -podobnego '' lub coś co przypomina parówczki ...
~~Kupiłem nick napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypomnij któregoś z ''rządzących'' który obniżył ceny prądu....;D
przypomnij mi jak podniesiono ceny prądu z nie(rządu) piSSdzielców....
na marginesie- Kanada właśnie podniosła ceny prądu dla trzech stanów w ''juesej''
a ''zaczesaniec '' wprowadza cła więc ceny żywności nadal będą szły w górę....
ale spoko i nie przeżywaj- w ''biedrze '' kupisz w promocji coś ''sero -podobnego '' lub coś co przypomina parówczki ...
~~Kupiłem nick napisał(a): Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.
~~Ciemnożółty Nachyłek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.
Z tej biedy już Ci się w pustej bańce pierdzieli :) daj namiary gdzie można kupić 1200 kilo sera za 12 ojro? :)