Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Kupiłem nick niezalogowany
11 marca 2025r. o 14:37
Ludzie siedzicie w tej Polsce w tym Bolesławcu i naprawdę jesteście tak ślepi że w Polsce jest tak drogo jak w Niemczech a śmiem nawet napisać że w niemieckich sklepach jest taniej. Tak samo z wynajmem mieszkań np w takim Bolesławcu potrzeba jest wydać prawie 3 tys zł za wynajem mieszkania w mieście gdzie jest 38 tys mieszkańców. To w Niemczech za 500 czy 600€ także wynajmie się mieszkanie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
11 marca 2025r. o 14:46
przypomnij któregoś z ''rządzących'' który obniżył ceny prądu....;D
przypomnij mi jak podniesiono ceny prądu z nie(rządu) piSSdzielców....

na marginesie- Kanada właśnie podniosła ceny prądu dla trzech stanów w ''juesej''
a ''zaczesaniec '' wprowadza cła więc ceny żywności nadal będą szły w górę....

ale spoko i nie przeżywaj- w ''biedrze '' kupisz w promocji coś ''sero -podobnego '' lub coś co przypomina parówczki ...
~~Kremowy Szafirek niezalogowany
11 marca 2025r. o 14:50
Matecki już przeorany?
11 marca 2025r. o 14:52
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypomnij któregoś z ''rządzących'' który obniżył ceny prądu....;D

na marginesie- Kanada właśnie podniosła ceny prądu dla trzech stanów w ''juesej''

ale spoko i nie przeżywaj- w ''biedrze '' kupisz w promocji coś ''sero -podobnego '' lub coś co przypomina parówczki ...

Tarcze ochronne były na prąd. Tarcze ochronne były na żywność a wczoraj KO przegłosowało że stawki maja wrócić z 0% na 5% żywności i z 5% za prąd ma wrócić stawka 23% i z tego co sobie przypominam to stawkę za prąd obniżył PiS
11 marca 2025r. o 14:56
Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1.200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.
~~Ciemnożółty Nachyłek niezalogowany
11 marca 2025r. o 15:56
~~Kupiłem nick napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): przypomnij któregoś z ''rządzących'' który obniżył ceny prądu....;D

Tarcze ochronne były na prąd. Tarcze ochronne były na żywność a wczoraj KO przegłosowało że stawki maja wrócić z 0% na 5% żywności i z 5% za prąd ma wrócić stawka 23% i z tego co sobie przypominam to stawkę za prąd obniżył PiS
Nie gadaj głupot PISdzielcze co? Twoi złodzieje jedynie zamrozili ceny prądu a nie obniżyli :)
~~Ciemnożółty Nachyłek niezalogowany
11 marca 2025r. o 16:01
~~Kupiłem nick napisał(a): Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.

Z tej biedy już Ci się w pustej bańce pierdzieli :) daj namiary gdzie można kupić 1200 kilo sera za 12 ojro? :)
11 marca 2025r. o 16:02
~~Ciemnożółty Nachyłek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.

Z tej biedy już Ci się w pustej bańce pierdzieli :) daj namiary gdzie można kupić 1200 kilo sera za 12 ojro? :)

Już tobie odpisuje
W Holandii lub w Belgii ??? Zrobić tobie zdjęcie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo