Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Kupiłem nick niezalogowany
11 marca 2025r. o 16:04
Ostatnio 950 gram sera żółtego belgijskiego 48+ tłuszczu kupiłem za 8.20€
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnożółty Nachyłek niezalogowany
11 marca 2025r. o 16:06
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Nachyłek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.

Z tej biedy już Ci się w pustej bańce pierdzieli :) daj namiary gdzie można kupić 1200 kilo sera za 12 ojro? :)
Już tobie odpisuje
W Holandii lub w Belgii ??? Zrobić tobie zdjęcie

W tej cenie biorę 5 ton tego sera :)
11 marca 2025r. o 16:09
~~Ciemnożółty Nachyłek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.

Z tej biedy już Ci się w pustej bańce pierdzieli :) daj namiary gdzie można kupić 1200 kilo sera za 12 ojro? :)

Kolego sympatyczny tak jak nie raz tu pisałem
W Polsce ceny są jak w Holandii lub w Niemczech a zarobki jak na Ukrainie. W Polsce za 5 gram zioła jest potrzeba dać od 150 zł do 200 zł a ja mam za 30€
11 marca 2025r. o 16:16
~~Ciemnożółty Nachyłek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnożółty Nachyłek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Nie robię zakupów w biedronce bo dla mnie ten sklep to jest dla biedy i nie lubię tego sklepu. Wole zapłacić kilka groszy więcej i zrobić w normalnym sklepie zakupy. A co do sera … bardzo lubię żółty ser i kupuje ser prosto z Holandii lub z Belgii. Za 1200 kg płace 12€ … to chyba mało za dobry holenderski lub belgijski ser.

Już tobie odpisuje
W Holandii lub w Belgii ??? Zrobić tobie zdjęcie
W tej cenie biorę 5 ton tego sera :)

Masz busa , masz pieniądze … podaj na siebie namiar i zrobimy interes.
11 marca 2025r. o 16:19
Ciemnożółty Nachyłek
Masz busa , masz na 5 ton sera żółtego hajsu , podaj namiary to zawsze możemy zrobić interes. Ostatnio belgijski ser +48 ..950 gram kupiłem za 8,20€.
11 marca 2025r. o 16:22
Ciemnożółty Nachyłek
A jeżeli mi nie wierzysz ze 1200 kg sera holenderskiego lub belgijskiego można kupić za 12€ to podaj na siebie namiar to wyślę jutro tobie kilka fotek po ile są sery. Bo może myślisz ze jestem bajkopisarzem. Tak jak pisałem wyżej ostatnio 950 gram żółtego sera kupiłem za 8.20€
11 marca 2025r. o 16:33
Mogę wam tanio też załatwić jedzenie dla kotów. Pudełko z 40 saszetkami np Whiskas 22€ … z 60 saszetkami …. 28€. Jest Whiskas i nie tylko … proszki do prania , płyny itp itd
11 marca 2025r. o 16:46
Dzisiejsza cena
Jumbo Goudse Kaas 48+ Stuk Jong Belegen Voordeelverpakking 1 kg
1 kg
Prijs: € 8,49
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo