~~niezalogowany Jurek napisał(a): Breżniewieje nam Balbina. W coraz większym procencie z części zamiennych się składa. Za chwile Jarkowi zostanie tylko kot bo reszta pisiej ferajmy ma go juz w dupie. Oborowa taka niby lojalna a mu srodkowy palec pokazala. Ona sie do PE na nastepne 5 lat dostała to może Kaczora olać. Teraz Kaczorowi dopiero zawory bedą puszczać, że Płaszczak nie nadąży pieluch zmieniać no chyba, że posadzi Jarka do kuwety
~~Ognistoczerwony Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a): Zapłaciliśmy Cołokidziemu i Guzikowi 12.5 mln złotych netto. Ci panowie wygrali przetarg ogłoszony przez miasto za około 4 mln. Z tego co wiem, przy podpisywaniu umowy sprzedaży przez miasto zapłacili ponad 1 mln, resztę wpłat mieli dokonywać później, w formie opłaty za użytkowanie wieczyste, ile w końcu wpłacili - nie wiem.
Przed zakupem placu na Łokietka, spotkałem się z władzami miasta, na tym spotkaniu byli między innymi: Piotr Roman, Jerzy Zieliński, Jan Kisiliczyk, Jan Cołokidzi i Henryk Guzik. Wszyscy zapewniali mnie, że nie będą robić przeszkód, kiedy będziemy budować dużą galerię według naszego projektu.
śmierdzi ''wałem '' na odległość..;D
ile wpłacili nie wiadomo ale wiadomo że wygrali coś za małą sumkę w porównaniu do tej za jaką sprzedali...
ale skoro ''romany'' i inne ''całokidzie '' czy ''kisielczyki'' o wszystkim wiedzieli to może wyjaśnią co działo się dalej i ile później wpłacono...
ale myślę że nie wyjaśnią bo po co?...ważne dla takich jest to jak ''dymać'' tych ''po pierwsze mieszkańców''...;D
~~Zielonożółty Bodziszek napisał(a): Leki to ty pisowski cwelu musisz brać !
~~niezalogowany Jurek napisał(a): wieje nam Balbina. W
~~Żółtopomarańczowy Zawciąg napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ognistoczerwony Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~wystarczy nie kraść napisał(a): Zapłaciliśmy Cołokidziemu i Guzikowi 12.5 mln złotych netto. Ci panowie wygrali przetarg ogłoszony przez miasto za około 4 mln. Z tego co wiem, przy podpisywaniu umowy sprzedaży przez miasto zapłacili ponad 1 mln, resztę wpłat mieli dokonywać później, w formie opłaty za użytkowanie wieczyste, ile w końcu wpłacili - nie wiem.
Przed zakupem placu na Łokietka, spotkałem się z władzami miasta, na tym spotkaniu byli między innymi: Piotr Roman, Jerzy Zieliński, Jan Kisiliczyk, Jan Cołokidzi i Henryk Guzik. Wszyscy zapewniali mnie, że nie będą robić przeszkód, kiedy będziemy budować dużą galerię według naszego projektu.
śmierdzi ''wałem '' na odległość..;D
ile wpłacili nie wiadomo ale wiadomo że wygrali coś za małą sumkę w porównaniu do tej za jaką sprzedali...
ale skoro ''romany'' i inne ''całokidzie '' czy ''kisielczyki'' o wszystkim wiedzieli to może wyjaśnią co działo się dalej i ile później wpłacono...
ale myślę że nie wyjaśnią bo po co?...ważne dla takich jest to jak ''dymać'' tych ''po pierwsze mieszkańców''...;D
Postawisz na to w STSie ?
Na to można stawiać bez najmniejszego ryzyka przegranej.