Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Cały powiat zadymiony! Niepokojący stan powietrza
~~Spopielała Fortegilla niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 13:49
Chciałem oświadczyć, że to nie ja.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burgundowa Forsycja niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 14:42
Palić trzeba bo jest zimno, oszołomskimi, szwabskimi panelami i pompkami ciepła to sobie mogą w południowych krajach dogrzewać. Tańszy opał dobrej jakości i technika grzania rozwiązuje problem.
~~mieszkaniec Zebrzydowej niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 15:46
Pamiętam jak zebrałem kilka lat temu ponad 100 wniosków mieszkańców o podłączenie do instalacji gazowej średniego ciśnienia w Zebrzydowej ,byłem po rozmowach z kierownictwem Gazowni w Zgorzelcu .Zorganizowałem spotkanie z przedstawicielami Gazowni i mieszkańcami na , które to przyszli również dwaj przedstawiciele Gminy ,którzy zamiast promować to torpedowali spotkanie twierdzili ,że budynki muszą być najpierw docieplone żeby ogrzewanie gazowe zdawało egzamin .Od tamtej pory Gmina nic nie zrobiła żeby rozwiązać problemy piecami węglowymi .
~~Turkusowa Golteria niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 15:56
Jak Mówił Lechu stłuc termometry a te szczujniki pokazują tak samo te wartości jak termometry elektroniczne z różnica do tych rteciowych bo zależne od stanu baterii
~~Indygowa Truskawka niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 16:26
do kiedy macie zamiar tak jojczyć
~~Mysi Bodziszek niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 18:19
A gdzie oni stawiają te czujniki? Kto i jak je programuje?
~~Zielonkawobłękitna Miodunka niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 20:58
~~Mysi Bodziszek napisał(a): A gdzie oni stawiają te czujniki? Kto i jak je programuje?

Klaus Schwab razem z eko dziwny czlowiek mi którzy się dali nabrać na jego głodną gadkę.

Zastosowana autokorekta

~~Bolesławianin niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 21:00
A wystarczy uchwała miasta i gminy wiejskiej o zakazie palenia opałem stałym z karami w przypadku nie zastosowania się. Jeśli tego nie będzie, to umrzemy szybciej niż nam dane.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza