~~Grynszpanowa Kostrzewa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielony Agrest napisał(a): Nasz Napoleon- pałkownik ze starostwa na prezydenta. .
Któż to taki? Chcę wiedzieć.
~~Grynszpanowa Kostrzewa napisał(a): Ja też jestem nowy i wszyscy gadają o jakimś pałkowniku. Podobno Romana nie lubią.
~~Poziomkowy Grujecznik napisał(a): Podobno Roman każdego zjada na dzień dobry
~~Szara Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poziomkowy Grujecznik napisał(a): Podobno Roman każdego zjada na dzień dobry
Poprawiając siwy zaczes, wciska się w marynarę w kratkę, szuka ofiary na dobry wieczór...mniam,mniam.
~~Złotawordzawa Żurawka napisał(a): Bezpartyjni poza polityka..kandydat na Synatora najgorszy wynik i zadłużył na 40 baniek szpital..a może już więcej...a jeszcze chwilę i wyjdzie parę afer w szpitalu..
To mały w kracie rozjuszony nie mocą ze juz go nie kochają tlumy :) i każdego konkurenta będzie atakował..
~~Złotawordzawa Żurawka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szara Rudbekia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Poziomkowy Grujecznik napisał(a): Podobno Roman każdego zjada na dzień dobry
Poprawiając siwy zaczes, wciska się w marynarę w kratkę, szuka ofiary na dobry wieczór...mniam,mniam.
Bezpartyjni poza polityka..kandydat na Synatora najgorszy wynik i zadłużył na 40 baniek szpital..a może już więcej...a jeszcze chwilę i wyjdzie parę afer w szpitalu..
To mały w kracie rozjuszony nie mocą ze juz go nie kochają tlumy :) i każdego konkurenta będzie atakował..
W punkt....
A tak pomyślałam czy zadłużenie szpitala z założenia by później kupić za złotówkę na komercje:) ?