~~Orzechowy Kuklik napisał(a): bolączki to znają mieszkańcy ,i co z tego?
~~Kasztanowata Sanwitalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Orzechowy Kuklik napisał(a): bolączki to znają mieszkańcy ,i co z tego?
Nasza bolączką da ciemne ulice i co z tym zrobić niech się wymiarze i zrobi porządek.
~~Niebieskozielony Agrest napisał(a): Nasz Napoleon- pałkownik ze starostwa na prezydenta. .
~~były radny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieska Laurencja napisał(a): Dla mnie osobiście Radek jest jedynym kandydatem na prezydenta. Reprezentuje On profesjonalizm w każdej dziedzinie i nie będzie to osoba, która kieruje się nienawiścią do żadnej nacji. RADEK NA PREZYDENTA
Ktoś napisał: ~~Niebieska Laurencja napisał(a): Dla mnie osobiście Radek jest jedynym kandydatem na prezydenta. Reprezentuje On profesjonalizm w każdej dziedzinie i nie będzie to osoba, która kieruje się nienawiścią do żadnej nacji. RADEK NA PREZYDENTA
Przez 12 lat miałem przyjemność współpracować z Panem Palczewskim ,wspaniały człowiek ,zawsze służył dobrą radą.
To prezydenta dobra rada będą wybierać.
~~Niebieskozielony Agrest napisał(a): Nasz Napoleon- pałkownik ze starostwa na prezydenta. On ich wszystkich swoimi metodami pogodzi, tzn. umiejętnie skłóci i będą mu z ręki jedli. Spokój będzie w ratuszu.
Zastosowana autokorekta