Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Przybylski będzie walczył z Romanem?
~~Kasztanowata Sanwitalia niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 20:21
~~Orzechowy Kuklik napisał(a): bolączki to znają mieszkańcy ,i co z tego?

Nasza bolączką da ciemne ulice i co z tym zrobić niech się wymiarze i zrobi porządek.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grynszpanowa Kostrzewa niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 20:28
~~Kasztanowata Sanwitalia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Orzechowy Kuklik napisał(a): bolączki to znają mieszkańcy ,i co z tego?

Nasza bolączką da ciemne ulice i co z tym zrobić niech się wymiarze i zrobi porządek.

Właśnie. Dlaczego Roman wyłączył oświetlenie ulic?

Mamy prawo wiedzieć!
~~Niebieskozielony Agrest niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 21:05
Nasz Napoleon- pałkownik ze starostwa na prezydenta. On ich wszystkich swoimi metodami pogodzi, tzn. umiejętnie skłóci i będą mu z ręki jedli. Spokój będzie w ratuszu.
12 stycznia 2024r. o 21:49
~~Niebieskozielony Agrest napisał(a): Nasz Napoleon- pałkownik ze starostwa na prezydenta. .

Któż to taki? Chcę wiedzieć.
12 stycznia 2024r. o 23:13
~~były radny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieska Laurencja napisał(a): Dla mnie osobiście Radek jest jedynym kandydatem na prezydenta. Reprezentuje On profesjonalizm w każdej dziedzinie i nie będzie to osoba, która kieruje się nienawiścią do żadnej nacji. RADEK NA PREZYDENTA

Ktoś napisał: ~~Niebieska Laurencja napisał(a): Dla mnie osobiście Radek jest jedynym kandydatem na prezydenta. Reprezentuje On profesjonalizm w każdej dziedzinie i nie będzie to osoba, która kieruje się nienawiścią do żadnej nacji. RADEK NA PREZYDENTA
Przez 12 lat miałem przyjemność współpracować z Panem Palczewskim ,wspaniały człowiek ,zawsze służył dobrą radą.

To prezydenta dobra rada będą wybierać.
12 stycznia 2024r. o 23:15
~~Niebieskozielony Agrest napisał(a): Nasz Napoleon- pałkownik ze starostwa na prezydenta. On ich wszystkich swoimi metodami pogodzi, tzn. umiejętnie skłóci i będą mu z ręki jedli. Spokój będzie w ratuszu.

Popieramy Pałkownik członek zarządu na Prezydenta.Zdziwicie się jak sobie poradzi poustawia was po kątach w tym starostwie.
~~ ż niezalogowany
12 stycznia 2024r. o 23:32
Ja jestem tu nowy, ale słyszę, że wszyscy są ob...ni przed jakimś Romanem?

O co tu chodzi?

Zastosowana autokorekta

12 stycznia 2024r. o 23:54
Ja też jestem nowy i wszyscy gadają o jakimś pałkowniku. Podobno Romana nie lubią.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza