Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławianie na manifestacji w obronie "wolnych mediów"
~~Ddd niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:21
Durni w narodzie nie brakuje, że ich nie wstyd patałachy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sabina niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:22
Brawo Panie Dawidzie! Gdyby nie pogoda również bym pojechała wraz z moją rodziną i dziećmi.
~~Woskowożółty Szarłat niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:23
~~Jaskrawoniebieska Glicynia napisał(a): Każdy ma prawo być durniem.

Dziękuję za tak klarowną deklarację :)
~~Woskowożółty Szarłat niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:25
~~Koralowy Tulipanowiec napisał(a): A PO z celi do Brukseli to jest sprawiedliwe.

Czy skierowano akt oskarżenia do Sądu? NIE
Czy Sąd wydał wyrok? NIE
Są niewinni? TAK
~~Kkazek niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:27
~~Woskowożółty Szarłat napisał(a): Nie wiem ile zarabiają ci biedni seniorzy, ale wiem ile zarabiali pseudo dziennikarze TVP przez 8 ostatnich lat.

To były miliony PLN rocznie. Miliony, tak zarabiali dom każdy miał a społeczeństwo biedne niech odejdzie pis i wszystko wróci do normalności.
~~Bladozielony Sadziec niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:29
~~Kanarkowy Eukomis napisał(a): Wstyd mi za nich.
To moi sąsiedzi.

Ci przynajmniej bez wyzwisk, agresji, plugawego języka i życzenia śmierci komukolwiek. Takich powienieneś się wstydzić
~~Karminowy Niecierpek niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:29
Normalni ludzie w tygodniu pracują... beztobotni i emeryci (elektorat pis) na demonstracji:):):)
~~Jurek niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 17:32
~~Ddd napisał(a): Durni w narodzie nie brakuje, że ich nie wstyd patałachy.

Właśnie tego nie brakującego durnia i patałacha wpis przeczytałem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.