Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Kropiwnicki: Kamiński i Wąsik muszą siedzieć w więzieniu, chyba że... [WIDEO]
~~anatolij niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 19:11
"chyba że przejdą do PO" ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Barwinkowa Portulaka niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 19:14
Kto z PO to mu włos z głowy nie spadnie - Roman też wyznaje doktrynę Neumanna. Na dwóch weselach nie da się siedzieć jedną d. panie Roman.
~~Ja niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 19:21
~~Bolecnauta napisał(a): Pisowscy propagandziści w akcji na portalu. Nie potraficie oddać władzy

Odpowiedz mi proszę na moje pytanie,ty wszystko wiesz ja nie więc proszę o odpowiedź Dlaczego koledzy z platformy publicznie odcinali się od nieżyjącego pana Adamowicza wytykając jemu grube sprawy korupcyjne a dzisiaj w telewizji publicznej wspominają najczystrzego obywatela rzekomo zaszczutego przez pis.Słucham i nie wierzę,co dwa dni już trąbi bezstronna, apolityczna TVP (neo)
~~Józek niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 20:01
Mam pytanie w jakiej firmie tak płacą że można kupić 9 mieszkań , obejmij stanowisko ministra budownictwa młodzi czekają na swoje lokum.
~~Srebrnoszara Hakonechloa niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 20:08
~~Józek napisał(a): Mam pytanie w jakiej firmie tak płacą że można kupić 9 mieszkań , obejmij stanowisko ministra budownictwa młodzi czekają na swoje lokum.

Już 11 w sejmie
~~Srebrnoszara Skimia niezalogowany
14 stycznia 2024r. o 20:11
~~Barwinkowa Portulaka napisał(a): Kto z PO to mu włos z głowy nie spadnie - Roman też wyznaje doktrynę Neumanna. Na dwóch weselach nie da się siedzieć jedną d. panie Roman.

może cytowany ma dwie ?????
14 stycznia 2024r. o 20:11
~~Morski Grujecznik napisał(a): "Tak, jak skończyła się pisowska okupacja Polski,
tak skończą się okupacje przez PiS państwowych urzędów" -
napisał w niedzielę w mediach społecznościowych premier Donald Tusk „
Czy Donald Tusk rozliczy sprawy Piotra Romana ?

~~Złocistobrązowa Tibuchina napisał(a): Milioner niech się do prawdziwej roboty weźmie.

~~Morski Grujecznik napisał(a): „ Nie spoczniemy, dopóki nie będziemy pewni,
że Polska,
polski naród, będą wolne
od pogardy i nienawiści,
od kłamstwa, że już nigdy złe słowo nie zabije uczciwego człowieka - powiedział premier Donald Tusk w
Gdańsku „

Czy premier Donald Tusk rozliczy
Piotra Romana ?[/
~~Morski Grujecznik napisał(a): „ Nie spoczniemy, dopóki nie będziemy pewni,
że Polska,
polski naród, będą wolne
od pogardy i nienawiści,
od kłamstwa, że już nigdy złe słowo nie zabije uczciwego człowieka - powiedział premier Donald Tusk w
Gdańsku „

Czy premier Donald Tusk rozliczy
Piotra Romana ?

Dlaczego miałaby go rozliczać ?
14 stycznia 2024r. o 20:14
~~ napisał(a): Kaczka orla nie pokona..
..prędzej skona pierd.olona!

Ruda wrona orła nie pokona
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza