~~Floks purpurowy napisał(a): Nie narażaj się Lucjanowi bo nie mając nic do powiedzenia cię zwyzywa od debi/li lub bydlaków.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Kosodrzewina napisał(a): Co to jest ekonomia szeroko pojęta? Hahahahahahahahahahahahahaha...
To jakaś lucjanowa definicja makroekonomii, tak?
Dobrze zrozumiałeś , szeroko pojęta , moja definicja makroekonomii .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Floks purpurowy napisał(a): Nie narażaj się Lucjanowi bo nie mając nic do powiedzenia cię zwyzywa od debi/li lub bydlaków.
Każdemu według zasług , ważne że tacy jak ty mają dużo do powiedzenia , obgadywanie i plotki zamiast wypowiedzi na temat , tylko na tyle was stać .
~~Jasiu napisał(a): Lucjan jak jego idol Pinokio. Już wszystkim był. Teraz jest makroekonomistą. A jak mu podskoczysz to naśle na ciebie swoich kolesi faszystów od Bąkiewicz lub Mentzena z Tyszką.
~~Płowobrązowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Kosodrzewina napisał(a): Co to jest ekonomia szeroko pojęta? Hahahahahahahahahahahahahaha...
To jakaś lucjanowa definicja makroekonomii, tak?
Dobrze zrozumiałeś , szeroko pojęta , moja definicja makroekonomii .
No i gitara.
Skoro już ustaliliśmy, że jesteś matołem bez wykształcenia, zabierającym głos na tematy, o których nie masz bladego pojęcia, to podaj nam te rynki zbytu zamiast Niemiec.
Bo chyba o to chodziło, nieprawdaż?
Lucjan klasycznie dokonał samozaorania więc nie oczekuj odpowiedzi bo po prostu jej nie będzie.
~~Jasiu napisał(a): Lucjan jak jego idol Pinokio. Już wszystkim był. Teraz jest makroekonomistą. A jak mu podskoczysz to naśle na ciebie swoich kolesi faszystów od Bąkiewicz lub Mentzena z Tyszką.