M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Lucjan jak jego idol Pinokio. Już wszystkim był. Teraz jest makroekonomistą. A jak mu podskoczysz to naśle na ciebie swoich kolesi faszystów od Bąkiewicz lub Mentzena z Tyszką.
Śpij spokojnie Jasieńku , bredzić każdy może , mnie to nie rusza , jestem nie tylko faszystą ale też nazistą gorszym od ssmanów .
Jestem przyzwyczajony do wyzwisk i kretyńskich insynuacji takich ludzi jak ty , ja faszysta i nazista mogę wam tylko
współczuć jak stękacie i lamentujecie po adekwatnej odpowiedzi , nie będę ukrywał że cieszą mnie wasze " krokodyle łzy ".
~~Jasiu napisał(a): Jesteś po prostu głupcem . Sam siebie zapędziłeś w kozi róg i teraz odwracasz kota ogonem unikając odpowiedzi kto zamiast Niemiec. Tak było i w innych tematach kiedy nie odpowiadałeś na pytania a wtedy wychodziło z ciebie zwykłe chamisko. Niczego innego po tobie nie można się spodziewać. Masz to w genach chamie.
~~Floks purpurowy napisał(a): No to pytam. Kto zamiast Niemiec?
~~Jasiu napisał(a): Jesteś po prostu głupcem . Sam siebie zapędziłeś w kozi róg i teraz odwracasz kota ogonem unikając odpowiedzi kto zamiast Niemiec. Tak było i w innych tematach kiedy nie odpowiadałeś na pytania a wtedy wychodziło z ciebie zwykłe chamisko. Niczego innego po tobie nie można się spodziewać. Masz to w genach chamie.
~~Srebrzystoczarny Lędźwian napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasiu napisał(a): Jesteś po prostu głupcem . Sam siebie zapędziłeś w kozi róg i teraz odwracasz kota ogonem unikając odpowiedzi kto zamiast Niemiec. Tak było i w innych tematach kiedy nie odpowiadałeś na pytania a wtedy wychodziło z ciebie zwykłe chamisko. Niczego innego po tobie nie można się spodziewać. Masz to w genach chamie.
Wystarczyło kilka pytań i Lucjan się rozkraczył jak Syrenka w drodze na wakacje xD
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Floks purpurowy napisał(a): No to pytam. Kto zamiast Niemiec?
Dla ciebie istnieją tylko Niemcy innej odpowiedzi nie uznasz więc nie pytaj .