~~Niebieskozielona Skimia napisał(a): Lucjan najpierw idzie w zaparte, że Rosja to największy odbiorca polskiego eksportu.
~~Płowobrązowa Petunia napisał(a): Bo jesteś nieukiem i chamem.[/
TY jesteś prostacką kanalią i dobrze ci z tym , mnie dobrze z tym że jestem nieukiem i chamem , teraz jęcz że cię wzywam od kanalii i gnid .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielona Skimia napisał(a): Lucjan najpierw idzie w zaparte, że Rosja to największy odbiorca polskiego eksportu.
Ktoś zaprzeczył jak napisałem że kiedyś Rosja była jednym z największych importerów naszych towarów i na dowód wkleiłem to ;
" Poprawa stosunków gospodarczych w relacji polsko-rosyjskiej nastąpiła
w latach 1994-1997 i była efektem dynamicznego wzrostu w obrotach handlowych. Wpływ na tak dobre obroty handlowe miał rozwój gospodarki polskiej, który spowodował większe zapotrzebowanie na nośniki energii i surowce.
Oznaczało to, że Polska w szybkim tempie dostosowała swoją ofertę do potrzeb
rynku rosyjskiego. Natomiast po stronie rosyjskiej nastąpiła długo wyczekiwana
stabilizacja finansowa, która stwarzała możliwość dalszej współpracy. Tak dobre
relacje handlowe w 1997 r. doprowadziły do poszerzenia współpracy polsko
-rosyjskiej - Rosja była drugim najważniejszym odbiorcą polskich towarów ."
DLA CIEBIE POWTÓRZĘ DUŻYMI LITERAMI - ROSJA BYŁA DRUGIM NAJWAŻNIEJSZYM ODBIORCĄ POLSKICH TOWARÓW .
~~ napisał(a): Drugim? Po kim jako pierwszym?
~~Płowobrązowa Petunia napisał(a): Wcześniej napisałeś, że NAJWIĘKSZYM.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Drugim? Po kim jako pierwszym?
Jak to kto nie mogę napisać nic innego jak Niemcy , " im wszystko zawdzięczamy " dzięki Niemcom Polska istnieje .
Czas abyśmy zostali ich landem , mamy rząd który temu projektowi bardzo sprzyja .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielona Skimia napisał(a): Lucjan najpierw idzie w zaparte, że Rosja to największy odbiorca polskiego eksportu.
Ktoś zaprzeczył jak napisałem że kiedyś Rosja była jednym z największych importerów naszych towarów i na dowód wkleiłem to ;
" Poprawa stosunków gospodarczych w relacji polsko-rosyjskiej nastąpiła
w latach 1994-1997 i była efektem dynamicznego wzrostu w obrotach handlowych. Wpływ na tak dobre obroty handlowe miał rozwój gospodarki polskiej, który spowodował większe zapotrzebowanie na nośniki energii i surowce.
Oznaczało to, że Polska w szybkim tempie dostosowała swoją ofertę do potrzeb
rynku rosyjskiego. Natomiast po stronie rosyjskiej nastąpiła długo wyczekiwana
stabilizacja finansowa, która stwarzała możliwość dalszej współpracy. Tak dobre
relacje handlowe w 1997 r. doprowadziły do poszerzenia współpracy polsko
-rosyjskiej - Rosja była drugim najważniejszym odbiorcą polskich towarów ."
DLA CIEBIE POWTÓRZĘ DUŻYMI LITERAMI - ROSJA BYŁA DRUGIM NAJWAŻNIEJSZYM ODBIORCĄ POLSKICH TOWARÓW .