M21W2 napisał(a): Janusz , nie skomentuję ani nie odpowiem tobie twoje brednie . Komu i kiedy ty hipokryto odpowiedziałeś na jakiekolwiek pytanie. Dla ciebie to że napisałem o Rosji jako największym importerem a nie drugim jest powodem do oskarżeń o kłamstwa , nie ważne że wkleiłem informacje że była drugim z największych importerów. To co piszesz o TV Republika to zlepek oszczerstw i kłamstw , wiesz co jest najgorsze w tobie, jesteś notorycznym kłamcą i oszczercą swoje kompleksy wyładowujesz atakując adwersarzy . Jakiś Jasiu ledwo się obudził pisze, " Lucjan nawet Wizowa nie uratował" , stać cię na to aby logicznie skomentować jego wpis, jestem pewien że nie, jesteś zawsze po stronie tych co mnie szkalują i wyzywają , odpowiem tobie dlaczego ich popierasz, są tacy jak ty , stanowicie zgraną drużynę konfabulantów, oszczerców.
a co ty taki od rana nakręcony?...źle spałes po tych batach jakie wczoraj na dobranoc zebrałeś?...wypij meliskę ...
bo juz chyba w pierwszym wpisie wracasz do wyzwisk...
Lucjan ja zawsze odpowiadam na pytania o ile nie wkraczają w moje osobiste sprawy..
a gdzie to ja kłamię w sprawie Republiki?
ja mam kompleksy?...Lucuś - ja jestem twoim kompleksem a ty tu dla mnie robisz za kogoś kogo można nazwać trefnisiem...;D
a Wizów?...tyle mnie on obchodzi co ciebie Stocznia ''kolebka'' rozkradziona i rozsprzedana przez twoich kolesi min. ''solidaruchów''
Lucjan...nie pisz tu chłopie o konfabulantach i oszczercach bo sam jesteś pierwszym w tych którzy właśnie to robią...
brniesz w łgarstwa tych którzy wtłoczyli ci swoje brednie i nie potrafisz się od nich odciąć...
chociaż raz przyznaję ci się zdarzyło...chyba dwa dni wstecz jak podważyłeś prawdziwość twierdzeń twojego łajzowatego ,szczerbatego przezesiny...;D