M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brudnobiały Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Brudnobisły Miłorzębie , uwielbiam takie wpisy jak twój , można kiedyś mi pomogą jak Tusk zostanie niemieckim gubernatorem landu Polska.
Ty niemiecki sługusie!
Ulżyło tobie ?, jak tak to bardzo się cieszę.
Debilizm Lucjana sięga Zenitu !!!!
~~Mysa Stokrotka napisał(a): czy dlatego twój koleś '' brudna pała'' i ''skur...syn'' ucieka do Brukseli?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mysa Stokrotka napisał(a): czy dlatego twój koleś '' brudna pała'' i ''skur...syn'' ucieka do Brukseli?
Ucieka bo twoi kolesie z przestępczej koalicji 13 grudnia siłowo przejęli prokuraturę i stosują prawo tak jak oni to
rozumieją .
Jak byś nie wiedział to mój " kolega " Daniel nie ma postawionych żadnych zarzutów .
~~Antek napisał(a): Debilizm Lucjana sięga Zenitu !!!!
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Antek napisał(a): Debilizm Lucjana sięga Zenitu !!!!
Antoś nie odpiszę tobie , Janusz tylko na to czeka aby mnie zaatakować że wyzywam takie kanalie jak ty , ups nie chciałem , przepraszam Antosiu .
~~Brudnobiały Miłorząb napisał(a): Twój koleżka Daniel Brudna Pała Obajtek jest takim smaym ekonomistą jak ty xD