M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoczerwona Pragnia napisał(a):
Sam się przyznałeś że zmieniasz pismo tyldo z konspiry , wtedy nie hamujesz się z wyzwiskami , hipokryto .
~~Bladoczerwona Pragnia napisał(a): teraz tu walisz jakieś poPISSy ,straszysz policją ,prokuratorami a wczoraj czy przedwczoraj ''oprycha'' wyzywano tu a ty słowem nie zareagowałeś w obronie kultury wypowiedzi...dlaczego?
Kolejny przykład twojej hipokryzji , zarzucasz mi że słowem nie zareagowałem . a ty zareagowałeś hipciu .
~~Bladoczerwona Pragnia napisał(a): bo jesteś egoistycznym narcyzem czułym wyłącznie na swoim punkcie...i za to min. nisko cię oceniam..
Coś nasz jednak łączy egoistyczny narcyz nisko mnie ocenia " egoistycznego narcyza " , tym zdaniem zakończyłem pisanie jako zalogowany , twój sukces i tobie podobnych oszczerców .
tak Lucjan napisałem o tym wprost tyle że widzisz nawet tam nigdy nikogo nie wyzywałem tak jak ty to robisz...
a jak masz z tym jakiś problem pozwij kogoś kto cię wyzywa...też ci o tym kiedyś pisałem że możesz się zaskoczyć...;D
tak Lucjanie...ja zareagowałem ale ty jak widzę nie wiesz kiedy ...i dobrze...
Lucjan ...nadal pewnych spraw nie ogarniasz pomimo tego że i to ci kiedyś próbowałem tłumaczyć...
ale o tym musiałbyś porozmawiać ze swoim ''prawnikiem'' tyle że to ''cienki boluś'' a ty masz trudności z logiką...
kiedy kiedyś wyrazisz chęć bym cię w czymś uświadomił pisz chłopie...zrobię to pro bono ...z dobroci serca i tego byś kiedyś w przyszłości uniknął ewentualnych kłopotów...
;D
~~oprych napisał(a): Panowie!! Proszę się nie kłócić w moich "sprawach"
Opinie na mój temat ludzi których nie znam i którzy nie znają mnie mam e głębokim poważaniu.
~~oprych napisał(a): Panowie!! Proszę się nie kłócić w moich "sprawach"
Opinie na mój temat ludzi których nie znam i którzy nie znają mnie mam e głębokim poważaniu.