M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): widzisz Lucek jakim ty jesteś prostym ,bezmyślnym typem?...takiemu jak ty jak nie wyłoży się ''kawę na ławę '' nic sam nie ogarniesz...
to już nie prostota Lucjan...to prostactwo...;D
Wymyśl coś nowego, powtarzasz moją ocenę ciebie , ty to taka bazarowa przekupka, nie obrażając przekupek . Miłego dnia JAŚminowcu.Dopisane 31.07.2024r. o godz. 08:31:Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pieprzenie dla samego pieprzenia...
gdzie jakaś własna analiza i własne zdanie?
gdzie odniesienie się do czasów minionych i tego że za piSSdzielców działo się to samo?
a teraz wychodzi taka szczerbata ,mlaskająca żoliborska łajza i pieprzy że drastycznie narusza się zasady demokracji...
co ta łajza wie o demokracji?
tyle co Ążej z ''belwederka'' wie o Konstytucji...
a poszli wy w piSSdu...
Bełkot dla bełkotu.
TY JUŻ NAWET NIE BEŁKOCZESZ ...;D
TY TYLKO BLE,BLE ,BLE...
i właśnie tym jesteś identyczny jak twój szczerbaty ,mlaskający dziad z Żoliborza...taką samą wyznajecie ''dupokrację ''
i co?...odnalazłeś w końcu stronkę gdzie ci pisałem o ''demokracji partyjnej''?...wiesz na czym to polega?
rozśmieszasz mnie ponownie Lucjan kiedy ty teraz pieprzysz o tym jak niszczy się demokrację i jak łamie zapisy Konstytucji...
ale ty w swojej postępującej demencji nie zauważasz tego co się działo za ''rządów'' twoich kolesi...
więc nie wchodź w te tematy bo to jest dla ciebie ''pole minowe''...;D
omijaj trudne pytania i skup się ty ''tropicielu komuchów'' na ich ''ujawnianiu''...tylko się nie zapędź w szeregi swoich kolesi czy to z piSS czy nie daj ''buk'' w szeregi ''s''...;D
teraz meczyk ...obstawiłem wygraną ''kanarków''...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pieprzenie dla samego pieprzenia...
gdzie jakaś własna analiza i własne zdanie?
gdzie odniesienie się do czasów minionych i tego że za piSSdzielców działo się to samo?
a teraz wychodzi taka szczerbata ,mlaskająca żoliborska łajza i pieprzy że drastycznie narusza się zasady demokracji...
co ta łajza wie o demokracji?
tyle co Ążej z ''belwederka'' wie o Konstytucji...
a poszli wy w piSSdu...