~~Brunatnoceglasta Aronia napisał(a): Yankes tłuku niereformowalny , po co , i na co
twojego guglowania pye..rdy wstawiasz na forum , nikt ciebie już tu poważnie nie traktuje , co ma nas interesować konflikt twój z Lucjanem , konkretnie napisz kiedy będzie się nam żyło jak na zielonej wyspie , kiedy słońce Peru przeprowadzi reformy gospodarcze ..?
być dymanym po wyborach przez rząd
na który głosowałeś jest niesmaczne ,
jak twoje nazywanie ciężko pracujących sportowców , makaroniarze ,bigosiarze , etc.
Wiem , rozumiem jesteś już starcem zbierającym się powoli do przejścia na drugi brzeg .. frustracja ci w żadnym przypadku nie pomoże , nigdy nie będziesz , Lucjanem Jurkiem, Przemkiem, PRL-kiem co już dawno ciebie przestał upokarzać z litości do starców ..
A może z innej beczki zapytam ..?
czy można wyguglować choć jeden sukces o tobie …?
pokaż „Charcie Afgański” harakter …
bo jak narazie Googluje, googluje i…
spadł z rusztowania niezdara…
umorusał czujnik ….
spaprał prace budowlane u chlebodawcy
na koziej górce….
zgłoszenie nie do końca rozumującego co czyni ( poprzez alkoholizm) petenta pod oblicze temidy ….!
czy jeszcze coś pominąłem …?
ach największym sukcesem było wsparcie
duchowe klepacza masek …
obudź się z marazmu KMIOCIE..;););)
ale cię poniosło chłopino...HAHAHAHAHA
a teraz zmień pampersika bo chyba z wrażenia skleksiłeś...;D
i pisz otwarcie pod swoim szyldem bo styl, błędy i składnia są dla mnie oczywiste kto stoi za tymi pierdami...;D
czy jeszcze coś pominąłeś?
oczywiście...
kancelarie i prawników...chamskie wyzwiska Lucusia-pucusia ,jego popisy głupoty no i to co ciebie też ''harakteryzuje'' (sic!) ;D
babole ,ortografy jakie walisz tu od lat...
twój ''harakter'' kmiocie ''narazie'' jest tu ogólnie znany...
a teraz napisz ...dlaczego wcinasz się ja stringi w dupę? ;D
napisz...przecież to znajome ci pytanie...