~~Bubu napisał(a): Yogi zaczął oszczędzać wodę i przestał się myć bo mu mycie bardzo skórę ściera.
~~Jasnożółty Milin napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarny bez napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatna Acidantera napisał(a): cenzo.r jak widzę na posterunku...
smirna tawariszcz...;D
Powtórzę, co robisz ze spamem na twojej poczcie,? Nie zaśmiecaj portalu spamem zajmij się czymś pożytecznym.
wyjaśnij jakiej poczcie ...bo nic o tym nie wiem...
popierdujesz ,smród roznosisz a konkretów zero...;D
Ty to pewnie tak jak Jarosław, nie masz konta, nie masz poczty internetowej . Zacofany nie nadążasz za postępem to twój problem , nie obrażaj tych co wiedzą więcej od ciebie , Internet to nie tylko informacje z Wiki i Gogle .
~~Czarny bez napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Milin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarny bez napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatna Acidantera napisał(a): cenzo.r jak widzę na posterunku...
smirna tawariszcz...;D
Powtórzę, co robisz ze spamem na twojej poczcie,? Nie zaśmiecaj portalu spamem zajmij się czymś pożytecznym.
Ty to pewnie tak jak Jarosław, nie masz konta, nie masz poczty internetowej . Zacofany nie nadążasz za postępem to twój problem , nie obrażaj tych co wiedzą więcej od ciebie , Internet to nie tylko informacje z Wiki i Gogle .
nie pieprz mi tu dyrdymałów tylko pisz konkretnie...
co ty wiesz o mojej ''poczcie internetowej''? ...''wuja'' wiesz...;D
'' Nie zaśmiecaj portalu spamem zajmij się czymś pożytecznym.''
a ty co teraz robisz?...może więc zajmij się sobą a nie bezsensownym popierdywaniem tutaj bo nie ty będziesz ''oceniał '' co jest a co nie jest pożyteczne...
''nie obrażaj tych co wiedzą więcej od ciebie , ''
no to ciebie to akurat nie dotyczy...możesz się czuć bezpiecznie...;D
~~Cynamonowy Tojad napisał(a): Zamieszki w Wielkiej Brytanii.
Angole zaczynają sie budzić. Ale dla nich jest juz za późno. Oni tak jak i francuzi już przegrali. Niedługo niemcy.
A gang olsena ze swoim lewactwem bez skrupułów sprowadza nam na głowe nowych przybyszów.
~~Jasnożółty Milin napisał(a): ~~Czarny bez napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnożółty Milin napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarny bez napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bławatna Acidantera napisał(a): cenzo.r jak widzę na posterunku...
smirna tawariszcz...;D
nie pieprz mi tu dyrdymałów tylko pisz konkretnie...
co ty wiesz o mojej ''poczcie internetowej''? ...''wuja'' wiesz...;D
'' Nie zaśmiecaj portalu spamem zajmij się czymś pożytecznym.''
a ty co teraz robisz?...może więc zajmij się sobą a nie bezsensownym popierdywaniem tutaj bo nie ty będziesz ''oceniał '' co jest a co nie jest pożyteczne...
''nie obrażaj tych co wiedzą więcej od ciebie , ''
no to ciebie to akurat nie dotyczy...możesz się czuć bezpiecznie...;D
Pajac , spamuje na forum, innych poucza , Jasiu nie denerwuj się .