~~wygrany wydorca 15X napisał(a): Słuchajcie PISy , wasz szef niedługo kopytami strzeli ,a jego mafia do władzy nie wróci już nigdy. Więc dajcie se nieroby siana .A teraz możecie ;
kwiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwi.
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: ~~wygrany wydorca 15X napisał(a): Słuchajcie PISy , wasz szef niedługo kopytami strzeli ,a jego mafia do władzy nie wróci już nigdy. Więc dajcie se nieroby siana .A teraz możecie ;
kwiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwi.
Co wygrałeś, odpowiesz ? , jak do tej pory to tylko kwiczysz, domowe korytko puste? .
~~wygrany wyborca 15X napisał(a): Wolność wygrałem , Kaczego pogoniłem , uśmiecham się i duma mnie rozpiera ,gdy słyszę kwik PISich przegrywów, kwiiiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwi.
Warto było !
~~wygrany wydorca 15X napisał(a): Słuchajcie PISy , wasz szef niedługo kopytami strzeli ,a jego mafia do władzy nie wróci już nigdy. Więc dajcie se nieroby siana .A teraz możecie ;
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~wygrany wyborca 15X napisał(a): Wolność wygrałem , Kaczego pogoniłem , uśmiecham się i duma mnie rozpiera ,gdy słyszę kwik PISich przegrywów, kwiiiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kwi.
Warto było !
Co wygrałeś ? Czytasz co piszesz ?
A kaczyńskiego to osobiście pokonałeś?...Hahaha....towarzyszu rzućcie te skręcane fajki :-)
~~wygrany wyborca 15X napisał(a): W O L N O Ś Ć W Y G R A Ł E M !!!
A jeszcze nie dalej jak trzy dni temu płakałeś że moderator tnie posty.....taka to twoja wolność :-)...... Mówią ci co masz jeść, czym palić, jak myślec a ty wolność wygrałeś :-)