~~Hebanowa Werbena napisał(a): Ktoś napisał: ~~Zbyszek napisał(a): Nie przesadzaj z tą twoją ,,przyzwoitością'' Musi z nią być nieciekawie skoro boisz się zalogować .
Twoja ,,przyzwoitość ''dawno legła w gruzach . Zostań w przestrzeni swoich ,,salonów''
Wiemy też od dawna na czym polega ,,przyzwoitość '' Lucjana kiedy wyzywa innych od ''gnid '' i kanalii'' Znamy też ,,przyzwoitość '' jego brata który sypie a raczej sypał ,,, frajerami '' bo teraz mu rura zmiękła i już nie jest taki szybki .
słownictwo typu Frajerzy , używają dość często właśnie koalicjanci .
Wiem ty lubisz cytować swojego Idola z DM ,
zmiękła,zmiękła...;D
a właśnie kultury wypowiedzi i powściągliwości ci brak podobnie jak bratu...
nagle ci przeszkadza słowo ''frajerzy'' i wspominasz koalicję?...czyżbyś więc zmienił obóz który popierasz?
przecież pisałeś tu o ''frajerach'' ...;D
a wy z bratem to zapewne '' giciory''...hahahahaha
tylko że sam pisałeś tu o ''frajerach'' a twój nieodrodny braciszek to potwierdził...;D
ciebie aż nosi ...nawet tutaj robisz ''wycieczkę osobistą'' wspominając o mnie ...ale tak...wy się brzydzicie ''wycieczkami'' jeśli was dotyczą...;D ...co innego jak wy to robicie...dlaczego nie opowiesz czy prosiłeś admina o przywrócenie nicka a on pokazał ci ''fucka''? ...;D a może jednak nie prosiłeś?...;D
nie chce mi się drugi raz pisać to samo więc sobie zrobię kopię...bo znowu się nie pokaże a ja wracam na druga połowę ''szczypiorniaka''