~~Pomarańczowoczerwony Szczodrzeniec napisał(a): Obserwując codziennie wpisy , słabnie obrona rządu
Ośmiu gwiazdek z 13 -tego grudnia , powolutku zaczynają kumać czacze oszusta 100 konkretów
~~Miodowy Kleome napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pomarańczowoczerwony Szczodrzeniec napisał(a): Obserwując codziennie wpisy , słabnie obrona rządu
Ośmiu gwiazdek z 13 -tego grudnia , powolutku zaczynają kumać czacze oszusta 100 konkretów
Przeciez każdy polityk to złodziej i oszust. Nie wiedziałeś tego?
~~Rudobrązowy Żółwik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cis szary napisał(a): A Lucuś popijał koniaczek u kolegi na koziej a później mu dupę obrabiał. Później kłamał tu miesiącami by go oszczędzać by kiedy ten mu podpadł w końcu przyznać tu publicznie że kłamał wiedząc o tym że tamten łże. No i kto tu jest kłamliwym mącicielem? Tacy ludzie sprzedadzą się i innych też sprzedadzą. Bezideowcy.
Lucuś to ten co pił koniaczek u swojego pracodawcy? , spaprał robotę , ukradł czajnik? , jak pracodawca publicznie to ujawnił zwyzywał panam. O ile dobrze pamiętam nazwał go bimbrownikiem , oślizłym grubasem na wózku inwalidzkim .
~~Pomarańczowoczerwony Szczodrzeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miodowy Kleome napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowoczerwony Szczodrzeniec napisał(a): Obserwując codziennie wpisy , słabnie obrona rządu
Przeciez każdy polityk to złodziej i oszust. Nie wiedziałeś tego?
Wiedziałem, przypuszczałem , lecz jak uciekł do Brukseli miałem nadzieję że naród zrozumiał ,
że to oszust , a tu masz wrócił przepisał wszystko na żonę , ( i to już powinno dać do myślenia ) , nagonka na PiS , nienawiść do Kaczyńskiego zrobiła cyrk z kraju zwanego Polską , żeby zaspokoić swoje Ego , coś na styl naszego rodzimego pryncypała …!
a inni niech czekają kiedy Słońce Peru , stworzy zieloną wyspę ..!
Znowu cię dupa swędzi? Ty pryncy-pało?