~~Rysiu napisał(a): Ty pytaj ile, ......100 mld plus 140 mld z OFE to daje ile? Jest tu jakiś matematyk?
~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a): kiedy zbliżały się ostatnie wybory i pokazał się ''tygrysek'' z ''ministrantem'' ,kiedy pojawiła się ''trzecia droga'' i 2050 praktycznie od początku wiedziałem że będzie to ''piąta kolumna''
pisałem że będą pierwszymi którzy zostaną ''judaszami'' koalicji...
nie trzeba było długo czekać....zapomnieli o hasłach na jakich zbudowali swoją popularność a od pewnego czasu pokazują że pojęcie ''koalicji'' jest im całkowicie obce ...gotowi są z niej wyjść w każdej chwili...
co ich jeszcze w niej trzyma?...jedynie to że wychodząc z niej nie mają szans na poparcie gwarantujące im obecność w sejmie ..
jakieś tam szanse ma 2050 ale PSL z 1,7% jest na aucie...
tyle że PSL to odwieczni ''koryciarze'' i polityczni ''wazeliniarze'' a wiedząc że będą przegrywami wejdą w ''koalicję'' nawet z piSSdzielcami bez mrugnięcia okiem...
bo kim się stał chociażby Kuźmiuk? ...kim się staje kamyszek -tygrysek?
o ''ministrancie'' nie ma co wspominać bo on zawsze był indoktrynałem religijnym i tylko naiwniacy liczyli na jego hasełka wyborcze...
~~ napisał(a): Z wiejskiego chama nigdy nie zrobisz pana.
~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a): pisowcy opanowali jeden straszny mechanizm który Polskę niszczył przez wiele poprzednich lat..... mechanizm okradania Polski na gigantyczną skalę ....;D
banda złodziei...;D