~~Szarozielona Cynia napisał(a): ~~Bakłażanowa Naparstnica napisał(a): ~Jak wytresować niezalogowany
9 godz. 7 min. temu
~~ napisał(a): Czyli wierszyka o prawym i prawdomównym Lucjanie jednak nie będzie. Dlaczego? Bo jednak jesteś kmiotem marnym .
Trzymaj się z daleka od ludzi ,
którzy nie dość , że nie przyznają się do błędów ,
to jeszcze zrzucają na innych
właśnie tak...dlatego odsunąłem się od takich jak panm czy Lucek ....
tacy jak oni posuną się do najbardziej ordynarnego nawet łgarstwa nie bacząc na to w jakim świetle sami siebie stawiają...
czytałem te wczorajsze bzdety o serkach i innych zapłatach ...
ile tam jest łgarstw i manipulacji ...;D ...chłopcy już sami się w tym burdelu jaki stworzyli pogubili...;D
jeden drugiemu zaprzecza ,inny coś tam niby potwierdza a wszystko to to popis głupoty i tego jak nisko upadli...łatwo to mógłbym udowodnić jakimi łgarzami są takie dupki jak grubas czy jego ''dokumentalista'' ...;D
jesteście obrzydliwymi łgarzami...;D
i tępakami do kwadratu bo nawet wspólnej wersji nie potrafiliście omówić...
(wkleję wam dupki co nieco po powrocie z STS-u....właśnie na takich jak wy mam swój ipn-ek ...;D )
widziałem też produkcje ''wierszoklety''...;D
typ strasznie monotematyczny, strasznie ograniczony...a może ociężały też umysłowo ? ;D
Co zrobisz jak dostaniesz odpowiedź z obelgami na twoje obelgi, pobiegniesz ze skanami na skargę do redakcji czy będziesz skomlał że ty niewiniątko a ciebie obrażaj
no to dawaj...;D
jedną łajzę przeczołgałem po korytarzu sądowym i później tu się płaszczył na forum ...;D
ja ty nikogo od kanalii ,gnid i parów nie wyzywałem w przeciwieństwie do Lucusia ...
ja tu nie łgałem jak on by później się do tego publicznie przyznać...
ja tu nie pisałem oszczerstw jak jego gruby przyjaciel by później tu publicznie przepraszać...do drugiego takiego przypadku do dzisiaj się nie przyznał...;D
ja tu nie łgałem jak jego ''dokumentalista'' który z grubasem już się pogubili w tych swoich łgarstwach...
to jest mój osobisty sukces że tak jak kiedyś pozbyłem się ze swojego otoczenia ludzi ze strony których niczego dobrego nie można oczekiwać...;D
to dno...totalne dno przed którym każdego otwarcie ostrzegam...
a teraz jęczcie ,lamentujcie ...
wasze jęki są dla mnie niczym ukłucie komara...tyle że ja mam skórę nosorożca i byle kto nie jest w stanie mnie ukąsić...;D