~~anty... napisał(a): Beata też obiecywał że nowych podatków nie będzie. No i zapomniała o obietnicach.
Zastosowana autokorekta
~~To sem ja napisał(a): Czy każdy temat musi posłużyć do publicznego rozliczania Lucków, Jurków itd. ? Może coś w temacie sukcesów obecnego rządu albo ich ostatniego popisu z "Cargo" o którym wyżej wspomniałem?
~~To sem ja napisał(a):Ktoś napisał: ~~anty... napisał(a): Beata też obiecywał że nowych podatków nie będzie. No i zapomniała o obietnicach.
A jak to się ma na przykład do renty wdowiej ?....nowe przepisy tak naprawdę zamiast poprawić sytuację wdowców, drastycznie ją pogorszą. dziś 85 proc od na 10 tys zł to 8500, a tuskowi oszusci zamiast 8500 proponują od tych samych 10 tys. tylko 5700 zł BRUTTO! Bo w projekcie obywatelskim maksymalna renta wdowia to miała być trzykrotność ŚREDNIEJ emerytury, a nie najniższej. w dodatku był i jest obecnie NIŻSZY wiek upoważniający do renty wdowiej. Złodziejstwo w biały dzień! Takie na wyrwę!...Zastosowana autokorekta
~~To sem ja napisał(a): Zamiast reparacji - relokacje. Zamiast CPK - igrzyska.......takie plany....