~~Ciemnoczekoladowy Ostrokrzew napisał(a): Jak zmuszony jesteś do głębokiego tłumaczenia się…
mi nie musisz Litościwy chłopaku …
jest jedno pewne jak dwa dodać dwa równa się cztery,
wskaż choć jednego prawdziwego faceta który zbiera
dowody na drugiego …??
dlaczego notatnik nazywany jest kapownikiem , a nie urojonym prywatnym IPNkiem , bo utworzył go kapuś -kapusta … a może się mylę Janie …?
to mnie popraw …
ja ci nie muszę nic tłumaczyć...
ty sam uważasz to za jakieś wydumane tłumaczenie a ja tylko walę ci prawdę o tobie i Lucusiu...
potraktuj to jaką darmową terapię...
jaki facet zbiera dowody na drugiego?....a no taki który jak ja chce pokazać waszą obłudę i jak potraficie kłamać...
według ciebie to ''kapownik'' a niby zrzuty Lucjana to co?...moje się mi przydały by w końcu po ostrzeżeniach udupić tą forumową łajzę ...a Lucuś swoje ''zrzuty'' może nabić na gwoździa w wychodku...
po co pytam Lucusiowi ''zrzuty''?...przecież zapowiadał wizytę z nimi na komendzie?...czyżby więc ''kapusta''? ;D
popraw mnie jeśli się mylę? ;D
popatrz Juruś jak tu łacha drą z tych twoich ''zimowych sandałow''...;D ...z tych twoich idio.ty.zmów w typie ''kancelarii''
a przecież tyle razy się tu wygłupiłeś wręcz ośmieszyłeś pisząc o czymś czego sensu sam nie rozumiałeś a chciałeś zabłysnąć...może więc lepiej chłopie nie oszczędzaj na zakupie brokatu tylko go kup, posyp się i będziesz błyszczał nie wystawiając się na pośmiewisko...
to taka rada na marginesie ...z dobrego serca ,z miłosierdzia na jakie i ty i Lucjan odrobinkę zasługujecie...;D
masz coś do dodania? ...jak co to pisz...
rano będę miał co poczytać do kawy...;D
a wiesz że przed chwilą Sinner mi wygrał kupon...;D