~~Fioletowy Limnantes napisał(a): chcesz wklejkę jak to piSSdzielcy dogadują się z Niemcami ?
~~Jjjjj napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowy Limnantes napisał(a): chcesz wklejkę jak to piSSdzielcy dogadują się z Niemcami ?
Daj linka do tych rewelacji!
~~Haha napisał(a): Jaja , już to widzę jak Jasiek wstawia Galaxy do serwisu i naprawia na oryginalnych częściach .
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Skąd ta kopia? Tylko pisz prawdę.
Pisałem ale wtedy post nie przejdzie....wyszukaj poczytasz więcej ciekawych rzeczy :-)
~~Fioletowy Limnantes napisał(a):Ktoś napisał: ~~Haha napisał(a): Jaja , już to widzę jak Jasiek wstawia Galaxy do serwisu i naprawia na oryginalnych częściach .
poczytałem trochę i zapytam...a widziałeś mojego nowego ''galaksika'' ?
wersja limited ...widziałeś tą wersję z nowym ''grilem''?
i ty mi tu pieprzysz o oryginalnych częściach?
cienki boluś z ciebie...;D
poczytam resztę...
~~Fioletowy Limnantes napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jjjjj napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Fioletowy Limnantes napisał(a): chcesz wklejkę jak to piSSdzielcy dogadują się z Niemcami ?
Daj linka do tych rewelacji!
linka?....;D
ślij skargę do admina...ale masz to i sobie poszukaj...dasz radę?...;D
''Nie tylko Konfederacja współpracuje z AfD. Niemcy podpisali się pod projektami PiS
Na Konfederację wylała się fala krytyki z powodu wejścia do jednej grupy w Parlamencie Europejskim z Alternatywą dla Niemiec. Tymczasem w innym organie z tą partią otwarcie współpracuje PiS.''
Jurek jest PiSu przedstawicielem w Niemczech ,
i kasiorkę trzepie …. ;);)
a nie liczy na cuda w STSie … ;);)