~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowy Limnantes napisał(a): nie doczytałeś całości którą skopiowałeś? ;D
tam masz przecież wyjaśnienie...;D
dać ci fragment w części uzupełniający?
Żonie wyjaśnij... Ja już mam wyrobione zdanie na tweój temat !
Olej wymieniasz w serwisie Forda ? Który rocznik auta ?
~~ napisał(a): Yanku wyjaśnij kim są mityczni naziści, których ofiarą padli Niemcy?
~~ napisał(a): Nie on pierwszy i nie ostatni nie dotrzymał przysięgi . Więc po co te wkrętki? Chcesz dyskutować to się podłącz z konkretami ścierwojadzie.
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): Jan zajęty bo szykuje czy tam prasuje się na szkiełko, to ja ci Yogi odpowiem:)
Ponoć 6 słownie sześć litrów:)
Ponoć poniżej 5.19 było.... Czyli słowo raz dane = dotrzymane. Kończymy temat cen paliwa !
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nie on pierwszy i nie ostatni nie dotrzymał przysięgi . Więc po co te wkrętki? Chcesz dyskutować to się podłącz z konkretami ścierwojadzie.
Niech wyjaśni(sz) kim są mityczni naziści, których ofiarą padli Niemcy? Bez tego nie ma dalszej dyskusji!
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nie on pierwszy i nie ostatni nie dotrzymał przysięgi . Więc po co te wkrętki? Chcesz dyskutować to się podłącz z konkretami ścierwojadzie.
Niech wyjaśni(sz) kim są mityczni naziści, których ofiarą padli Niemcy? Bez tego nie ma dalszej dyskusji!