Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
20 października 2024r. o 17:57
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtopomarańczowy Zawciąg napisał(a): Cementownie dotychczas miały się w miarę dobrze. Polska branża produkcji cementu znalazła się w trudnej sytuacji w związku z rosnącym importem z Ukrainy, oraz z powodu wysokich kosztów polityki klimatycznej. Przedsiębiorcy ostrzegają, że grozi to zamykaniem kolejnych zakładów w Polsce.

Dziwne że na Ukrainie produkcja cementu nie jest związana z emisją gazów i nie ma opłat klimatycznych, ceł itd....

Nie wspominając już o toczącej się NA Ukrainie "pełnoskalowej wojnie"
Ktoś to potrafi wytłumaczyć? Wojna, Ukraińcy pouciekali do innych krajów, zagrożenie podobno ogromne, a oni eksportują wszystko na niespotykaną skalę :)

Tego nikt ci nie wytłumaczy. Ani Braun ani Mentzen. Tak jak nie wytłumaczą ci że w ostatnim roku PKB Rosji wzrosło o ponad pięć procent.
A ROSJA MA NIBY JAKIEŚ SANKCJE.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zenek niezalogowany
20 października 2024r. o 18:11
Chyba jeszcze brakuje jakieś dwa trzy miesiące żeby posprzątać po PiSsie. Wtedy sukces będzie no nie?
~~Leszek niezalogowany
20 października 2024r. o 18:16
Dwa ,trzy miesiące? Jak to sobie wyobrażasz w tak krótkim czasie?
~~Zenek niezalogowany
20 października 2024r. o 18:33
Dodaj Leszku drogi dziesięć miesięcy a mój drogi Leszku piniendzy już prawie nie ma ale Leszku do pełnego sukcesu jeszcze jakieś tam skrawki piniendzy niestety zostały.
Jestem mocno tym zatroskany.drogi Leszku.
~~Leszek niezalogowany
20 października 2024r. o 18:39
Drogi Zenku. Pieniędzy nie ma drogi Zenku bo pis je rozkradł drogi Zenku. A skoro rozkradł mój ty drogi Zenku to skąd teraz brać te pieniądze? Ja nie jestem zatroskany drogi Zenku ale napisz mi czy ty jesteś pełen troski że teraz drogi Zenku będą tym pisowskim złodziejom konfiskować majątki i kto kolejny ucieknie gdzieś gdzie drogi Zenku nie ma ekstradycji.
~~Zenek niezalogowany
20 października 2024r. o 19:03
Mnie drogi Leszku zależy na sukcesach a ty byś chciał tak ciepłe wodę osobno zimne osobno kraniki dywaniki otóż.......nic z tego. Dopóki są piniondze czy jakieś chociaż ich skrawki to my sobie mój drogi Leszku o sukcesach możemy tylko pomarzyć.
~~Antek niezalogowany
20 października 2024r. o 19:34
Zeniu a jakie to sukcesy miał PIS ,to że doprowadził Polskę do zadłużenia na prawie 2 BILIONY złotych ?
~~Zenek niezalogowany
20 października 2024r. o 19:36
~~Antek napisał(a): Zeniu a jakie to sukcesy miał PIS ,to że doprowadził Polskę do zadłużenia na prawie 2 BILIONY złotych ?

Tak PiSać o PiS to niedobre jest.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.