Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Niebieskawozielony Lilak niezalogowany
25 października 2024r. o 11:11
~~Hans napisał(a): Polska branża transportowa w kryzysie......
Prezes Północnej Izby Gospodarczej w Szczecinie Hanna Mojsiuk przyznaje, że sytuacja jest trudna dla całego sektora TSL, a dotychczasowe apele do Rządu i Ministerstwa Infrastruktury, a także do Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej nie przyniosły oczekiwanych rezultatów.....

PAMIĘTASZ PROSTESTY NA WSCHODNIEJ GRANICY POLSKICH TRANSPORTOWCÓW?
bo protestowali w sprawie opłat dumpingowych stosowanych przez ''ukrów'' ...
co krzyczeli ''ukry ''w stronę blokujących granicę polskich transportowców?

''smert lachom''
co robiła stojąca obok Policja?...milczała...

niedawno inspekcja zatrzymała na granicy transport zagrzybionych przetworów...wcześniej owoców...
co z tym się robi?...nic...
ale ''ukry '' drą mordy że to wbrew przepisom o wolności handlowej...

czy piszę nieprawdę? ....co o tym Hansie myślisz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zdrada Polski niezalogowany
25 października 2024r. o 11:11
WSZYSCY O TYM WIEDZĄ ŻE MACIEREWICZ TO RUSKI SZPIEG ALE NIE PASUJE TO TO ICHNIEJ NARRACJI STĄD ORZEŁ BIAŁY OD SZALEŃCA DLA SZALEŃCA
~~Hans niezalogowany
25 października 2024r. o 11:14
~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Polska branża transportowa w kryzysie......
Prezes Północnej Izby Gospodarczej w Szczecinie Hanna Mojsiuk przyznaje, że sytuacja jest trudna dla całego sektora TSL, a dotychczasowe apele do Rządu i Ministerstwa Infrastruktury, a także do Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej nie przyniosły oczekiwanych rezultatów.....

''smert lachom''

niedawno inspekcja zatrzymała na granicy transport zagrzybionych przetworów...wcześniej owoców...

Piszesz prawdę...Tyle że dalej popierasz jeden z Rządów który prowadzi taką politykę PiS zapoczątkował a PO/KO kontynuuje...
25 października 2024r. o 11:21
~~PO napisał(a): Joanna Racewicz krytykuje Kościół, ale posłała syna do komunii. "Nie chciałam go stygmatyzować"

rozumiesz to że dzieciaki są bezlitosne? ...to kwestia tego że w tym wieku niewiele z tego potrafią zrozumieć...
podobnie jest z tym że jedno z nich śmiga w ''adasiach'' a inne w tanich ''trampeczkach''
to wystarczy by urządzać sobie z niego kpiny...
dziecku niezwykle trudno jest wytłumaczyć to dlaczego koledzy idą w ''gajerkach'' coś tam świętować a on nie może...
kiedyś sam przechodziłem podobny dylemat ...uległem presji moich głęboko wierzących rodziców...
nie wiem czy to był błąd...
teraz sprawa jest rozwiązana i już nie moją decyzją...;D
25 października 2024r. o 12:17
~~Hans napisał(a): ~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Polska branża transportowa w kryzysie......

''smert lachom''

Piszesz prawdę...Tyle że dalej popierasz jeden z Rządów który prowadzi taką politykę PiS zapoczątkował a PO/KO kontynuuje...

i tu trochę się mylisz...
owszem ...głosowałem za zmianą rządu ...nigdy tego nie ukrywałem...
tyle że przez kilka miesięcy obserwuję to co robią i zaczynam być coraz bardziej sceptyczny ...
zresztą czy nie dostrzegasz tego co pisze o ''tygrysku'' czy innych tych co teraz są u ''steru''?
co pisałem o zmienionym prezesie np. totalizatora?...co pisałem o Kolodziejczaku?...dlaczego nagle teraz zniknął?
co pisałem o tym jak widzę Czarzastego? ...jak widzę Hołownię?

a więc z tym pisaniem o tym kogo to ''popieram'' raczej sfolguj...
co się teraz robi z księciuniem ''salcesonem'' ? zrobił ''wał '' na miliony a teraz śmieszna kaucja 350 tysięcy?...kto tu kpi z Polaków?...polska prokuratura która Palikotowi przywalił milion kaucji a on tylko walnął w ''rogi '' kilku PRYWATNYCH CELEBRYTÓW...
teraz ''salcesonowi'' daje się zakaz opuszczania kraju?...jestem praktycznie pewien że spieprzy stąd jak inny złodziej Szopa...
a spieprzy tam gdzie niema umowy o ekstradycji...

i wiesz co?...zapamiętaj lub skopiuj to sobie by kiedyś mi nie zarzucić że tego nie przewidziałem...;D
~~Gołębi Pieris niezalogowany
25 października 2024r. o 12:38
~~Niebieskawozielony Lilak napisał(a): zresztą czy nie dostrzegasz tego co pisze o ''tygrysku'' czy innych tych co teraz są u ''steru''?

Tak naprawdę od jakiegoś czasu nie jestem w stanie wychwycić kto co pisze....wszyscy walą jak to kiedyś pisano z "tyldy"
25 października 2024r. o 12:40
Nawet kopiują nazwy nadane przez "system"
~~Śnieżnobiała Sałata niezalogowany
25 października 2024r. o 12:42
Sukces ,piękna płyta Niemena
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.