Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~hehe niezalogowany
26 października 2024r. o 9:31
I nawet te osiem gwiazdek nie pomogło:), hehe
Tak ci przygadał:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Uśmiechnięta niezalogowany
26 października 2024r. o 10:39
„ Szefem TVP World zostat Michat
Broniatowski. Ten sam, który przez 6 lat byt
wiceprezesem rosyjskiej agencji informacyjnej Interfax. Brawo usmiechnieta Polsko”
~~Jakimowicz niezalogowany
26 października 2024r. o 11:12
No i co z tego? Każdy przecież musi gdzieś pracować. Czyż nie?
~~Do Polski z nimi niezalogowany
26 października 2024r. o 14:51
Jak poinformował w tym tygodniu Le Monde, władze Meurthe i Mozela, departamentu na wschodzie Francji, powiadomiły Ukraińców, że do końca października muszą opuścić swoje domy. Dziennik podaje, że działania prowadzone są na polecenie francuskiego rządu. To konsekwencja zmniejszenia środków budżetowych na utrzymanie uchodźców.
~~Hans niezalogowany
26 października 2024r. o 14:56
Nawet nie wiem jak to skomentować : "Europejski Bank Inwestycyjny poinformował w piątek, że Polska przekazała 25 mln euro do funduszu specjalnego na rzecz odbudowy Ukrainy. Dzięki przelaniu środków przez Warszawę kwota środków funduszu „UE na rzecz Ukrainy” wzrosła do 398,35 mln euro."

Niech ktoś zaprzeczy że Tusk to kontynuacja polityki Kaczyńskiego!
~~Topazowa Tunbergia niezalogowany
26 października 2024r. o 15:07
~~Hans napisał(a): Nawet nie wiem jak to skomentować : "Europejski Bank Inwestycyjny poinformował w piątek, że Polska przekazała 25 mln euro do funduszu specjalnego na rzecz odbudowy Ukrainy. Dzięki przelaniu środków przez Warszawę kwota środków funduszu „UE na rzecz Ukrainy” wzrosła do 398,35 mln euro."

za takie coś ''jechałem '' po piSSiorach i za takie coś zawsze będę ''jechał'' po peowcach czy kaowcach...
zawsze uważałem to za plucie Polakom w twarz ...
zdanie nie zmieniam...
~~Somsiad niezalogowany
26 października 2024r. o 15:38
~~Topazowa Tunbergia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Nawet nie wiem jak to skomentować : "Europejski Bank Inwestycyjny poinformował w piątek, że Polska przekazała 25 mln euro do funduszu specjalnego na rzecz odbudowy Ukrainy. Dzięki przelaniu środków przez Warszawę kwota środków funduszu „UE na rzecz Ukrainy” wzrosła do 398,35 mln euro."

za takie coś ''jechałem '' po piSSiorach i za takie coś zawsze będę ''jechał'' po peowcach czy kaowcach...
zawsze uważałem to za plucie Polakom w twarz ...
zdanie nie zmieniam...

Tyyyy łgarzu broniłeś przed wyborami Tuskowszczenke i ten kabaret z 13 grudnia
, a teraz jak im się „DOOOPA” pali medale sobie przypinasz , jak flaga na wietrze , tffuujjj..!!!
22745
oprych
26 października 2024r. o 16:33
~~Jakimowicz napisał(a): No i co z tego? Każdy przecież musi gdzieś pracować. Czyż nie?

Jak to mówił klasyk:
"Przecież ci ludzie też muszą z czegoś żyć"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza