~~Fakty i opinie napisał(a): Wywiad Ewy Zajączkowskiej z posłem parlamentu europejskiego z ramienia AFD, który podczas obrad parlamentu mówiąc czysto po Polsku stanął w obronie Polski atakowanej przez ludzi pani Wodolejen .
Polecam pelikanom którym POPIS owe karmidła wsypują do dziobów kłamstwa na temat AFD i którzy później kłapią tu tymi dziobami te bzdury.
youtu.be/9rvd3hk7BSg?si=tcYsmDIRdfM-m8_G
~~Somsiad napisał(a): Tyyyy łgarzu broniłeś przed wyborami Tuskowszczenke i ten kabaret z 13 grudnia
, a teraz jak im się „DOOOPA” pali medale sobie przypinasz , jak flaga na wietrze , tffuujjj..!!!
~~Hans napisał(a): Nawet nie wiem jak to skomentować : "Europejski Bank Inwestycyjny poinformował w piątek, że Polska przekazała 25 mln euro do funduszu specjalnego na rzecz odbudowy Ukrainy. Dzięki przelaniu środków przez Warszawę kwota środków funduszu „UE na rzecz Ukrainy” wzrosła do 398,35 mln euro."
Niech ktoś zaprzeczy że Tusk to kontynuacja polityki Kaczyńskiego!
~~antyjanusz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Somsiad napisał(a): Tyyyy łgarzu broniłeś przed wyborami Tuskowszczenke i ten kabaret z 13 grudnia
, a teraz jak im się „DOOOPA” pali medale sobie przypinasz , jak flaga na wietrze , tffuujjj..!!!
sama prawda!
~~faszyzm nie przejdzie napisał(a): z
~~faszyzm nie przejdzie napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fakty i opinie napisał(a): Wywiad Ewy Zajączkowskiej z posłem parlamentu europejskiego z ramienia AFD, który podczas obrad parlamentu mówiąc czysto po Polsku stanął w obronie Polski atakowanej przez ludzi pani Wodolejen .
Polecam pelikanom którym POPIS owe karmidła wsypują do dziobów kłamstwa na temat AFD i którzy później kłapią tu tymi dziobami te bzdury.
Hitler kaput ciulu.
Ewa Zajączkowska-Hernik z Konfederacji głosowała przeciw w sprawie zamrożenia rosyjskich aktywów w Parlamencie Europejskim.
Rosyjskie aktywa o wartości ok. 322 mld dol. zostały zamrożone za granicą, gdy państwa NATO i UE nałożyły sankcje mające na celu powstrzymanie machiny wojennej Kremla po inwazji na Ukrainę w 2022
~~faszyzm nie przejdzie napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fakty i opinie napisał(a): Wywiad Ewy Zajączkowskiej z posłem parlamentu europejskiego z ramienia AFD, który podczas obrad parlamentu mówiąc czysto po Polsku stanął w obronie Polski atakowanej przez ludzi pani Wodolejen .
Hitler kaput ciulu.
Ewa Zajączkowska-Hernik z Konfederacji głosowała przeciw w sprawie zamrożenia rosyjskich aktywów w Parlamencie Europejskim.
Rosyjskie aktywa o wartości ok. 322 mld dol. zostały zamrożone za granicą, gdy państwa NATO i UE nałożyły sankcje mające na celu powstrzymanie machiny wojennej Kremla po inwazji na Ukrainę w 2022
~~Somsiad napisał(a):Ktoś napisał: ~~Topazowa Tunbergia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Nawet nie wiem jak to skomentować : "Europejski Bank Inwestycyjny poinformował w piątek, że Polska przekazała 25 mln euro do funduszu specjalnego na rzecz odbudowy Ukrainy. Dzięki przelaniu środków przez Warszawę kwota środków funduszu „UE na rzecz Ukrainy” wzrosła do 398,35 mln euro."
Niech ktoś zaprzeczy że Tusk to kontynuacja polityki Kaczyńskiego!
za takie coś ''jechałem '' po piSSiorach i za takie coś zawsze będę ''jechał'' po peowcach czy kaowcach...
zawsze uważałem to za plucie Polakom w twarz ...
zdanie nie zmieniam...
Tyyyy łgarzu broniłeś przed wyborami Tuskowszczenke i ten kabaret z 13 grudnia
pajacu...
waliłem w piSSiorów bo to oni byli u steru...i walę nadal bo trzeba ich złodziejstwo rozliczyć...teraz piSSiory nie są przy władzy askoro ta władza robi coś co mi się nie podoba walę w nich...
komu tu się DOOOPA pali teraz widzę...
mnie medale nie są potrzebne i nie wypinam się do nich jak tu inny z wątłą klatą...;D
to nawet nie jest flaga a sprzedajna ''chorągiewa'' ;D
nie tak dawno ''sprzedał '' się kolejny raz...;D
''sprzedajność'' ma w genach...
Draper wygrał ,teraz De Minar więc wracam do tenisa..a ty tu się wysilaj tylko z czuciem bo ''skleksisz''...;D