Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~F ty ty g fu fu niezalogowany
27 października 2024r. o 20:36
Tylko do końca roku można skorzystać z bezpłatnych badań w ramach programu Profilaktyka 40 Plus - uśmiechajcie się
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
27 października 2024r. o 20:46
~~Orzechowa Przylaszczka niezalogowany
27 października 2024r. o 20:48
Pociechy typu Jasia, są zawsze adekwatnie ustawione do kierunku wiatru ….
przecież to twardziel i krytyk obojętnie kto rządzi ,
i nikt nie zaprzeczy „ że PiS do wora , a wór wiadomo gdzie”…
i kto skrytykuje PO i obecnych rządzących będzie miał na pieńku z Jasiem …
Bo nie ma tu większego „Zucha”
Jak nasz Jasio „Burczymucha”
Po stokroć łgarzu …….!!!
~~antyjanusz niezalogowany
27 października 2024r. o 20:58
napisał(a): jeszcze nie widziałem abyś podobnie "wyzywał" wyborców PO jak to robisz z PiSiwcami

Siebie samego ma wyzywać?

A jest za co:
"Rząd przedstawił organizację igrzysk w Polsce w 2040 r. jako pomysł na skok cywilizacyjny i że powinny odbyć się w całym kraju, z koncentracją w Stolicy. 2-tygodniowa impreza kosztowałaby 30 mld zł – to 3/4 kosztu w port lotniczy CPK."

~~antyjanusz niezalogowany
27 października 2024r. o 20:58
napisał(a): jeszcze nie widziałem abyś podobnie "wyzywał" wyborców PO jak to robisz z PiSiwcami

Siebie samego ma wyzywać?

~~Ołowianoniebieska Przylaszczka niezalogowany
27 października 2024r. o 20:59
możliwe...
tylko widzisz nie wiem czy już weszli na taki poziom jak piSSdzielcy no i nie wiem co by tak do nich dopasować...;D
no bo jak to wygląda?
peowcy
kaowcy
kodziarze
konfiarze

brzmi to przecież normalnie...;D

a tym bardziej jak nazwać tych od Polski 2050 czy tych z którejś tam kolejnej ''drogi''
drogowcy?

a moje wcześniejsze pisanie o tych złodziejach z piSS po prostu PISIORY jest trafne...
cyt. z jakiegoś zlotu ''wszyscy jesteśmy PISIORAMI'' tylko to potwierdza...;D
kiedy piszę o nich ''piSSlamiści'' też jest odpowiednie bo nikt tak jak oni nie chcę tu wprowadzić pseudo-katolickiego ''szarjatu''...;D
~~A może inaczej niezalogowany
27 października 2024r. o 21:12
~~Ołowianoniebieska Przylaszczka napisał(a): możliwe...
tylko widzisz nie wiem czy już weszli na taki poziom jak piSSdzielcy no i nie wiem co by tak do nich dopasować...;D
no bo jak to wygląda?
peowcy
kaowcy
kodziarze
konfiarze

brzmi to przecież normalnie...;D

a tym bardziej jak nazwać tych od Polski 2050 czy tych z którejś tam kolejnej ''drogi''
drogowcy?

a moje wcześniejsze pisanie o tych złodziejach z piSS po prostu PISIORY jest trafne...
cyt. z jakiegoś zlotu ''wszyscy jesteśmy PISIORAMI'' tylko to potwierdza...;D
kiedy piszę o nich ''piSSlamiści'' też jest odpowiednie bo nikt tak jak oni nie chcę tu wprowadzić pseudo-katolickiego ''szarjatu''...;D

Po co się tłumaczysz…?
Chcesz okazać pokorę …?
Odpowiedz na co zamieniliście poprzedni rząd..? wyborcy tego zbiorowiska z 13 grudnia, …
tamci niby was dymali , a ci dokończą w brutalniejszy sposób dymanie ….
~~Ołowianoniebieska Przylaszczka niezalogowany
27 października 2024r. o 21:26
a gdzie i z czego ja się tu ''tłumaczę''? ..gdzie tu jakaś moja ''pokora''?
przed kim?
nie dopisuj do tego jakiegoś swojego spojrzenia...

ja na nic niczego tu nie zmieniałem ...oddałem swój ''głos'' na tych którzy coś tam obiecywali...
tak jak wcześniej inni też oddawali swój ''głos'' kiedy słuchali obietnic ''swoich''

pytanie...pokaż mi tu jeden otwarty post krytykujący piSSdzielców naczelnych propagandzistów piSSiorów jakim jest Lucuś i Juruś...
a może uważasz że piSSdzielcy ich nie ''dymali''...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo