Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Niebieski Orlik niezalogowany
28 października 2024r. o 5:06
Janusz wstawaj.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wolny od pogardy niezalogowany
28 października 2024r. o 5:17
„Moja filozofia jest następująca: to, co ludzie o mnie mówią, to nie moja sprawa. Jestem tym, kim jestem i robię to, co robię. Niczego nie oczekuję i akceptuję wszystko. A to ułatwia życie.
Żyjemy w świecie, w którym pogrzeby są ważniejsze niż zmarły, małżeństwo jest ważniejsze niż miłość, wygląd jest ważniejszy niż dusza. Żyjemy w kulturze opakowań, która gardzi zawartością.
~~Płowobrązowy Jaskier niezalogowany
28 października 2024r. o 5:18
Coś w tym jest.
~~Brudnoszara Dąbrówka niezalogowany
28 października 2024r. o 5:29
Rok minął i wszystko im sie rozlazło jak stare gacie. SSP które przynosiły zyski przynoszą straty, handel dotuje, CPK nie będzie, Atomu nie będzie, migranci walą wschodnia i zachodnia granica, budżet w rozsypce, służba zdrowia bankrutuje, mafia vatowska triumfuje.
~~wina Tuska niezalogowany
28 października 2024r. o 5:51
Zatrzymanie Pawła Szopy, jednego z głównych podejrzanych w aferze wokół Rządowej Agencji Rezerw Strategicznych (RARS), odbyło się bez udziału polskich służb.W ciągu trzech lat współpracy z agencją na konta jego spółek trafiło ponad pół miliarda złotych. Tak ogromnymi kwotami musiał się z kimś dzielić
Jego zeznania mogą okazać się przełomowe w wyjaśnieniu sprawy, a także dać odpowiedź na pytanie, co o okradaniu RARS premier Mateusz Morawiecki i naczelnik Polski Jarosław Kaczyński .
~~Jurko61 aus Deutschland niezalogowany
28 października 2024r. o 5:56
~~Wolny od pogardy napisał(a): „Moja filozofia jest następująca: to, co ludzie o mnie mówią, to nie moja sprawa. Jestem tym, kim jestem i robię to, co robię. Niczego nie oczekuję i akceptuję wszystko. A to ułatwia życie.
Żyjemy w świecie, w którym pogrzeby są ważniejsze niż zmarły, małżeństwo jest ważniejsze niż miłość, wygląd jest ważniejszy niż dusza. Żyjemy w kulturze opakowań, która gardzi zawartością.

Brawo Lucjan , tak należy postępować . Jestem zawsze z tobą w braterskiej więzi.
14240
M21W2
28 października 2024r. o 7:49
~~Ołowianoniebieska Przylaszczka napisał(a): ach ty ''somsiedzie''...;D
jakież głębokie ''som'' te twoje ''przemyślenia''...;D...ileż w nich ''mundrości''...;D
teraz wyskakujesz tą kozią a co powiesz na ''mantrę'' forumowego ''opozycjonisty '' i jego popierdółkach a to o ''solidaruchach'' a to o ''związkach''?
nic nie powiesz?...dlaczego ?...;D
DLACZEGO ''TAWARISZCZU''? ;D

A w Ameryce biją MURZYNÓW .
~~Iliowobłękitny Groszek niezalogowany
28 października 2024r. o 7:53
po co tak daleko szukasz?
na protestach kobiet za nie(rząd)ów twoich piSSiorów kto bił kobietę pałką teleskopową?
kto ze schodów zepchnął kobietę?

odpowiesz konkretnie tchórzu?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.