Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

14240
M21W2
29 października 2024r. o 13:27
~~GRU napisał(a): D. Tusk jest politykiem światowym i liczą się z jego zdaniem wszycy politycy. Tylko w Polsce pis zazdrości i z tępoty go krytykuje. A dzisoaj Duda broni kłamst i złodziejstwa macierewicza. Kpina

Podaj jeden sukces Tuska na skalę europejską, o światową nie spytam . Tusk był potrzebny Merkel i Ursuli won od Polski. Co zrobił dla Polski i Polsków będąc "królem" Europy, jedyne co jemu wyszło to Wielka Brytania z UE.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatny Miłorząb niezalogowany
29 października 2024r. o 14:49
~~HAKER z Pentestera napisał(a): Rysiu . Nokaut to Lucjan przed sądem zaliczy jeśli okaże się że to on zamieszczał wpisy z danymi osobowymi. A ja wiem że to on.

a ja wiem że nie , Jasio w nakolannikach będzie przepraszał za pomówienie Lucjana , i będą yaya
~~Białoszara Dabecja niezalogowany
29 października 2024r. o 14:55
już otwarcie mówione jest że Ukraina ''wydymała '' Polskę ...
a teraz ....

''Prezydent Ukrainy zażądał od Stanów Zjednoczonych przekazania pocisków Tomahawk. Rakiety te mają zasięg do 2400 kilometrów, czyli 7 razy większy niż ATACMSy''
wychodzi sobie ich pajac i stawia ŻĄDANIA...
i to już nie byle jakie
ciekawe kiedy ZAŻĄDA przekazania im lotniskowca Nimitz...;D
29 października 2024r. o 14:59
~~Zielonobrunatny Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~HAKER z Pentestera napisał(a): Rysiu . Nokaut to Lucjan przed sądem zaliczy jeśli okaże się że to on zamieszczał wpisy z danymi osobowymi. A ja wiem że to on.

a ja wiem że nie , Jasio w nakolannikach będzie przepraszał za pomówienie Lucjana , i będą yaya

szkoda że piszesz to z anonima bo kiedyś bym ci pokazał twój wpis...
i było by ci głupio...
właśnie dlatego ten cały Lucjan boi się spotkania ze mną w redakcji...
''pomówienia''?...gościu...ja mam poważne dowody na to by tak twierdzić i Lucjan dobrze o tym wie...
prawda Lucuś? ;D
29 października 2024r. o 16:03
''Jakie mogą być skutki zaangażowania się sił północnokoreańskich w Ukrainie? Z tym pytaniem "Fakt" zwrócił się do Bartłomieja Kota. Analityk ds. międzynarodowych wskazał, czy rozszerzenie się wojny zwiększa prawdopodobieństwo wybuchu wojny światowej. Usłyszeliśmy niepokojącą wizję.''

ciekawe dlaczego?
będą sobie walczyć ci którzy mają w tym jakiś interes a reszta ?
a co ich to będzie obchodzić?...;D
~~Polak niezalogowany
29 października 2024r. o 16:16
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~GRU napisał(a): D. Tusk jest politykiem światowym i liczą się z jego zdaniem wszycy politycy. Tylko w Polsce pis zazdrości i z tępoty go krytykuje. A dzisoaj Duda broni kłamst i złodziejstwa macierewicza. Kpina

Podaj jeden sukces Tuska na skalę europejską, o światową nie spytam . Tusk był potrzebny Merkel i Ursuli won od Polski. Co zrobił dla Polski i Polsków będąc "królem" Europy, jedyne co jemu wyszło to Wielka Brytania z UE.

''Jarosław Kaczyński
Jako Polak mogę jedynie przytoczyć słowa mojego brata Lecha, które powtarzał: "Angela Merkel jest dla nas Polaków najlepszym wyjściem". Uważam, że miał rację. Z polskiego punktu widzenia mówię: byłoby dobrze, gdyby Pani Merkel została ponownie wybrana.''

Wywiad dla "Bilda",
27 lipca 2016
Co ty na to śmieszny gościu?
~~Sepiowa Facelia niezalogowany
29 października 2024r. o 17:40
Rząd ogłosił, że dług publiczny, łamiąc konstytucyjny zakaz, przekroczy 60% PKB w 2026 r., gdy w 2023 r. było to poniżej 50%; relacja ma wrócić poniżej 60% w 2030 r.

Nie miało to jeszcze miejsca w historii III RP. Rząd wybrał 4-letnią ścieżkę redukcji długu. Dług poniżej 60% PKB i deficyt poniżej 3% PKB to też kryteria UE.
~~Pytanie 4 niezalogowany
29 października 2024r. o 18:40
Kto to mówił, że wszystko się zmieni jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza