Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ładniej niezalogowany
29 października 2024r. o 10:21
… Bo nie wszystkim pomógł los
Wrócić z leśnych dróg, gdy rządził PiS
W szczerym polu biały krzyż
Nie pamięta już, kto pod nim śpi
W szczerym polu biały krzyż
pod nim Irys śpi znokautowany ….
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrny Irys niezalogowany
29 października 2024r. o 10:25
Nie leżę tylko siedzę i czekam na tą propozycję Lucjana.
Ja dobrze wiem że on tu dał dupy z tymi wpisami z danymi i teraz ma poważny ból dupy stąd jak to piszesz -sfajtany po pachy.
Ale czekam .
Myślę że Lucjanowi się tylko ,,ulało'' i okaże się ,,miękiszonem'' ;]
~~HAKER z Pentestera niezalogowany
29 października 2024r. o 10:27
Rysiu . Nokaut to Lucjan przed sądem zaliczy jeśli okaże się że to on zamieszczał wpisy z danymi osobowymi. A ja wiem że to on.
~~Srebrny Irys niezalogowany
29 października 2024r. o 11:25
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Co ty taki zdziwiony Lucjanie? Twoi kolesie sprzedawali wizy na kraje Schengen a że były fałszywe to i Niemcy teraz ich tu zawracają więc do swoich miej pretensje . To nie Hołownia wizami handlował tylko twój Wawrzyk.

Odpowiem ci osobiście, gdzie i kiedy.

Nie ma to jak kpić z samego siebie prawda Lucjanie? ;]
~~Białoszara Dabecja niezalogowany
29 października 2024r. o 12:05
no i jest zaje-fajnie...
pajac w getrach dostał baciory od Michelsena...
1.75 dostaje wpierdziel od 298...HAHAHAHAHA

SUBCIO...;D
~~Białoszara Dabecja niezalogowany
29 października 2024r. o 12:07
~~HAKER z Pentestera napisał(a): Tu nie trzeba świadków. Wpisy Lucjana to fakt . A ochrony będzie potrzebował Lucjan. Ma jednak dwa wyjścia. Iść w niepoczytalność lub ubrać garniturek i brać sąd na litość błyszcząc przed nim medalami. Niech ich na płacz weźmie.

;D
14240
M21W2
29 października 2024r. o 13:02
Mogę z tobą i Irysem, jest jeden problemy, brak wam odwagi, zasłona redakcją.

Dopisane 29.10.2024r. o godz. 12:36:

~~HAKER z Pentestera napisał(a): Tu nie trzeba świadków. Wpisy Lucjana to fakt . A ochrony będzie potrzebował Lucjan. Ma jednak dwa wyjścia. Iść w niepoczytalność lub ubrać garniturek i brać sąd na litość błyszcząc przed nim medalami. Niech ich na płacz weźmie.

Zmień płytę .

Dopisane 29.10.2024r. o godz. 13:02:

Jeden sukces szatniarza z Brukseli jest niezaprzeczalny, Tusk wyszkolił swoich fanów, tańczą jak im zagra.
~~GRU niezalogowany
29 października 2024r. o 13:10
D. Tusk jest politykiem światowym i liczą się z jego zdaniem wszycy politycy. Tylko w Polsce pis zazdrości i z tępoty go krytykuje. A dzisoaj Duda broni kłamst i złodziejstwa macierewicza. Kpina
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.