~~Taka prawda napisał(a): Kiedy chcąc zaimponować swoim kibicom na tym forum , Jasio napisał że jest bezwględnym krytykiem
zarówno poprzedniego rządu zwanego bardzo ładnie przez niego PiSSdzielcami , i oczywiście obecny rząd też krytykuje i to nawet bardziej jak poprzedni …..
Tyyyyyy Łgarzu , po stokroć Łgarzu .!!!!!
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Taka prawda napisał(a): Kiedy chcąc zaimponować swoim kibicom na tym forum , Jasio napisał że jest bezwględnym krytykiem
zarówno poprzedniego rządu zwanego bardzo ładnie przez niego PiSSdzielcami , i oczywiście obecny rząd też krytykuje i to nawet bardziej jak poprzedni …..
Tyyyyyy Łgarzu , po stokroć Łgarzu .!!!!!
bo ja to potrafię i nie mam z tym problemu ...
a ty chodzący worze wazeliny co?.... nawet słowa krytyki swojaków od złodziejstwa i wałów...tylko lawirowanie i i chodu do zatęchłej nory jak za gorąco koło dupska...;D
ale ciesz się ...dam ci dwa dni odetchnąć bo sporo kilometrów mam do zrobienia ...prawie pod ''ukrów''...;D
~~Nieraz trzeba przemyśleć napisał(a): I tu nasuwa się myśl przewodnia , zamiast mieć lekko
zarobioną kasę , za doradztwo wykonania prac budowlanych , płytki /łazienki itp , poleciałeś jak głupiec na policję , to teraz zasuwaj jako kurier …
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Nieraz trzeba przemyśleć napisał(a): I tu nasuwa się myśl przewodnia , zamiast mieć lekko
zarobioną kasę , za doradztwo wykonania prac budowlanych , płytki /łazienki itp , poleciałeś jak głupiec na policję , to teraz zasuwaj jako kurier …
jeszcze nie wiem komu i co sąd ''doradzi''...;D
w związku z sygnaturą akt G-RSD-3..../24 ....
~~Ciemnobursztynowa Szałwia napisał(a): Gdzie pieniądze dla szpitali?