Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 18:26
~~Taka prawda napisał(a): Kiedy chcąc zaimponować swoim kibicom na tym forum , Jasio napisał że jest bezwględnym krytykiem
zarówno poprzedniego rządu zwanego bardzo ładnie przez niego PiSSdzielcami , i oczywiście obecny rząd też krytykuje i to nawet bardziej jak poprzedni …..
Tyyyyyy Łgarzu , po stokroć Łgarzu .!!!!!

bo ja to potrafię i nie mam z tym problemu ...
a ty chodzący worze wazeliny co?.... nawet słowa krytyki swojaków od złodziejstwa i wałów...tylko lawirowanie i i chodu do zatęchłej nory jak za gorąco koło dupska...;D

ale ciesz się ...dam ci dwa dni odetchnąć bo sporo kilometrów mam do zrobienia ...prawie pod ''ukrów''...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brudnoszara Śliwa niezalogowany
31 października 2024r. o 18:31
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Taka prawda napisał(a): Kiedy chcąc zaimponować swoim kibicom na tym forum , Jasio napisał że jest bezwględnym krytykiem
zarówno poprzedniego rządu zwanego bardzo ładnie przez niego PiSSdzielcami , i oczywiście obecny rząd też krytykuje i to nawet bardziej jak poprzedni …..
Tyyyyyy Łgarzu , po stokroć Łgarzu .!!!!!

bo ja to potrafię i nie mam z tym problemu ...
a ty chodzący worze wazeliny co?.... nawet słowa krytyki swojaków od złodziejstwa i wałów...tylko lawirowanie i i chodu do zatęchłej nory jak za gorąco koło dupska...;D

ale ciesz się ...dam ci dwa dni odetchnąć bo sporo kilometrów mam do zrobienia ...prawie pod ''ukrów''...;D

Co za kuriera dorabiasz ..??
Jak głosowałeś tak masz ..?
Tusk ma Tusk da …
~~pytanie do starego ramola niezalogowany
31 października 2024r. o 18:35
Dziadu żyw czy zdechł by ?
~~Nieraz trzeba przemyśleć niezalogowany
31 października 2024r. o 18:38
I tu nasuwa się myśl przewodnia , zamiast mieć lekko
zarobioną kasę , za doradztwo wykonania prac budowlanych , płytki /łazienki itp , poleciałeś jak głupiec na policję , to teraz zasuwaj jako kurier …
~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 18:40
~~Nieraz trzeba przemyśleć napisał(a): I tu nasuwa się myśl przewodnia , zamiast mieć lekko
zarobioną kasę , za doradztwo wykonania prac budowlanych , płytki /łazienki itp , poleciałeś jak głupiec na policję , to teraz zasuwaj jako kurier …

jeszcze nie wiem komu i co sąd ''doradzi''...;D
w związku z sygnaturą akt G-RSD-3..../24 ....
~~Piłka w grze niezalogowany
31 października 2024r. o 18:50
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nieraz trzeba przemyśleć napisał(a): I tu nasuwa się myśl przewodnia , zamiast mieć lekko

jeszcze nie wiem komu i co sąd ''doradzi''...;D
w związku z sygnaturą akt G-RSD-3..../24 ....

a ja wiem , i wiem rownież z kilku źródeł , polecałeś się w pracach budowlanych , nie mając nic przeciwko
podawania numeru telefonu ( tylko zaufanym osobom)
~~Ciemnobursztynowa Szałwia niezalogowany
31 października 2024r. o 18:52
Gdzie pieniądze dla szpitali?
~~Brudnoszara Śliwa niezalogowany
31 października 2024r. o 18:56
~~Ciemnobursztynowa Szałwia napisał(a): Gdzie pieniądze dla szpitali?

Danuta Rinn :
Nie ma , nie ma , nie ma , nie ma , nie ma …..!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza