~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dla tych co oglądają tylko TVN .
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 19:16:
''Zarówno dotychczasowym posłom koła Kukiz'15, jak i Janowi Krzysztofowi Ardanowskiemu nie odpowiada "zamordyzm" w klubie PiS; chcemy tworzyć oddolny ruch, a naszym wspólnym mianownikiem jest dobro Rzeczypospolitej - powiedział w Studiu PAP poseł Marek Jakubiak (Kukiz'15).
Jakubiak: nie odpowiada nam zamordyzm w PiS-ie''
a tobie pasuje...;D
M21W2 napisał(a): Czas kończyć CENZORZY działają , obrona Tuska i koalicji 13 grudnia przed prawdą o tych nieudacznikach niczym Rejtan .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Dla tych co oglądają tylko TVN .
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 19:16:
''Zarówno dotychczasowym posłom koła Kukiz'15, jak i Janowi Krzysztofowi Ardanowskiemu nie odpowiada "zamordyzm" w klubie PiS; chcemy tworzyć oddolny ruch, a naszym wspólnym mianownikiem jest dobro Rzeczypospolitej - powiedział w Studiu PAP poseł Marek Jakubiak (Kukiz'15).
Jakubiak: nie odpowiada nam zamordyzm w PiS-ie''
a tobie pasuje...;D
Kłamiesz o Jakubiaku i pozostałych , Ardanowski odszedł z PiS i słusznie sprzeciwił się " piątce Kaczyńskiego " dla rolnictwa z której ostatecznie Kaczyński się wycofał . Jakubiak nigdy nie był w PiS .
WIDZISZ JAK Z CIEBIE WYCHODZI PROSTACTWO?
NAWET SŁOWOM JAKUBIAKA NIE POTRAFISZ UWIERZYĆ...
a przeciez jego wypowiedź skopiowałem z sieci...
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): przypomnij Han....aha...''somsiad''...;D
Nie podpisywałem się jako "somsiad", nie wiem kto to napisał....
muszę więc zapytać Lucjana co mówi na ten temat jego ALGORYTM...hahahahahaha
Teraz jest OK . nie ma sztucznego tłoku i wyzwisk .
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): skoro masz umiejętności ''CZYTANIA ALGORYTMÓW'' to może zhakuj im konto ...;D
a co tam konto...wal od razu w serwer...HAHAHAHAHA
pewnej lekcji mogę ci udzielić...
tyle że nie do końca bo ...i tak byś tego nie ogarnął...
;D
mój ty ALGORYTMIE... HAHAHAHA
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): WIDZISZ JAK Z CIEBIE WYCHODZI PROSTACTWO?
NAWET SŁOWOM JAKUBIAKA NIE POTRAFISZ UWIERZYĆ...
a przeciez jego wypowiedź skopiowałem z sieci...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hans napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): przypomnij Han....aha...''somsiad''...;D
Nie podpisywałem się jako "somsiad", nie wiem kto to napisał....
muszę więc zapytać Lucjana co mówi na ten temat jego ALGORYTM...hahahahahaha
Teraz jest OK . nie ma sztucznego tłoku i wyzwisk .
jak to nie ma?
przecież są tu tacy co cię krytykują?
sprawdziłeś ''algorytmem '' autora? ;D