Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
10 listopada 2024r. o 15:02
Niech PO zamknie wszystkie kopalnie i elektrownie węglowe to będzie taniej....haha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
10 listopada 2024r. o 16:06
~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): no i po co teraz ta ''kanalia''?;D

Mnie pytasz , spytaj po co ten " patafian " jak byś nie wiedział ;
patafian - po polsku: definicja, gramatyka, wymowa, ...

Glosbe
https://pl.glosbe.com › słownik polsko-polski
Znaczenia i definicje "patafian" · pot. pogard. głupek, oferma · noun. KRETYN, patałach, oferma, nieudałota, gamoń, DEBIL.

Redaktor Marcin - " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany "

Co do zaczepek , Pan M , czy ja jesteśmy zaczepiani jak nas nie ma na portalu , to forumowych januszy rajcuje ,
klawiaturowi bohaterowie .

Dopisane 10.11.2024r. o godz. 16:06:

~~Laur prowansalski napisał(a): Tak Lucuś .
IDŹ SIĘ WYSPOWIADAJ BO MASZ Z CZEGO PROSTACKI CHAMIE. wRÓCISZ Z ,,CZYSTYM SUMIENIEM'' I ZACZNIESZ KOLEJNE SWOJE POPISY CHAMSTWA.

Patafianie , dzięki za bardzo " obiektywny " komentarz .
~~Fioletowoczarna Katalpa niezalogowany
10 listopada 2024r. o 17:52
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): no i po co teraz ta ''kanalia''?;D

Mnie pytasz , spytaj po co ten " patafian " jak byś nie wiedział ;

widziałem to...;D
a później jeden z drugim jakiś dupek pisze o moich zaczepkach i nienawiści...;D
czy warto to komentować?...chyba tylko dla ''jaj''
. Nie zapraszany niechciany , nielubiany , przez wielu ignorowany a wręcz pogardzany wyskakuje jak patafian i wrzuca swoje wypierdki. Dla informacji to ani Jurko ani Lucko tam pisał gamoniu.

mnie o ty pytasz?...pytaj po co był ten ''patafian'' o którego jak zwykle do mnie masz żale bo to do mnie pajacu po raz wtóry napisałeś ''kanalio''...
teraz znowu jak widzę wracasz do mnie ...ty jesteś jak wrzód na dupie...;D ...czy twój prawnik wie jakim chamstwem się tu popisujesz?...jak nie wie to się dowie...;D
uświadomię go że podjął się karkołomnego zadania będąc w niewiedzy jaki to ''klient'' mu się trafił..

no i popatrz jak ty wyglądasz na tym tle...
.'' Nie zapraszany niechciany , nielubiany , przez wielu ignorowany a wręcz pogardzany wyskakuje jak patafian i wrzuca swoje wypierdki. '' kierując je jak zwykle do mnie...
10 listopada 2024r. o 18:06

M21W2 napisał(a): ~~Laur prowansalski napisał(a): Tak Lucuś .
IDŹ SIĘ WYSPOWIADAJ BO MASZ Z CZEGO PROSTACKI CHAMIE. wRÓCISZ Z ,,CZYSTYM SUMIENIEM'' I ZACZNIESZ KOLEJNE SWOJE POPISY CHAMSTWA.

Patafianie , dzięki za bardzo " obiektywny " komentarz .
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): no i po co teraz ta ''kanalia''?;D

Co do zaczepek , Pan M , czy ja jesteśmy zaczepiani jak nas nie ma na portalu , to forumowych januszy rajcuje ,
klawiaturowi bohaterowie .

nie o obiektywność tu chodzi tylko o prawdziwość słów...
a są prawdziwe bo jesteś tu niekwestionowanych królem chamstwa ...

nawet dzisiaj ,przy niedzieli ty ''katoliku'' wyzwałeś mnie od ''kanalii''
a poszedł ty w piSSdu ...;D
a skąd ty wiesz że w danej chwili twojego koleżki nie ma ''na portalu''?
melduje ci o tym ?...czy wąchasz coś i masz wtedy wizje...;D

nie ma was ?...nie łżyj...
was tu wszędzie pełno a najczęściej widać to po tym jak wracacie do swojego nieodżałowanego ;D koleżki...
co to juz dawno obgryziony przez robale a jednak widzi i słyszy...;D
~~skorn niezalogowany
10 listopada 2024r. o 18:15
Janusz byłbyś całkiem klawym gościem gdyby nie te uwielbienie dla Putina . Dlaczego .?
Geny po tatusiu , tak jak w Gierałtowie .?
~~ciekawski niezalogowany
10 listopada 2024r. o 18:18
Jest nowy nius. Opowiadaj skorn co to było w tym Gierałtowie.
~~Pomarańczowobrązowy Miskant niezalogowany
10 listopada 2024r. o 18:24
Wygląda na to , że ruda kita na jutrzejszy dzień poszła na chorobowe. Ta menda to POtrafi robić uniki.
10 listopada 2024r. o 18:25
no też mnie to zainteresowało...;D
myślę że nie skończy się tylko na wzmiance o genach i tym Gierałtowie...

ale widząc czyjś post w którym pisze że ''uwielbiam '' Putina nie ma co liczyć na obiektywność

ale spoko...ja wiem że jestem ''klawy gość'' ;D
owszem ...nie dla plantatora i bimbrownika bo oni nie lubią szczerych ludzi...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.