~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): no i po co teraz ta ''kanalia''?;D
~~Laur prowansalski napisał(a): Tak Lucuś .
IDŹ SIĘ WYSPOWIADAJ BO MASZ Z CZEGO PROSTACKI CHAMIE. wRÓCISZ Z ,,CZYSTYM SUMIENIEM'' I ZACZNIESZ KOLEJNE SWOJE POPISY CHAMSTWA.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): no i po co teraz ta ''kanalia''?;D
Mnie pytasz , spytaj po co ten " patafian " jak byś nie wiedział ;
widziałem to...;D
a później jeden z drugim jakiś dupek pisze o moich zaczepkach i nienawiści...;D
czy warto to komentować?...chyba tylko dla ''jaj''
. Nie zapraszany niechciany , nielubiany , przez wielu ignorowany a wręcz pogardzany wyskakuje jak patafian i wrzuca swoje wypierdki. Dla informacji to ani Jurko ani Lucko tam pisał gamoniu.
mnie o ty pytasz?...pytaj po co był ten ''patafian'' o którego jak zwykle do mnie masz żale bo to do mnie pajacu po raz wtóry napisałeś ''kanalio''...
teraz znowu jak widzę wracasz do mnie ...ty jesteś jak wrzód na dupie...;D ...czy twój prawnik wie jakim chamstwem się tu popisujesz?...jak nie wie to się dowie...;D
uświadomię go że podjął się karkołomnego zadania będąc w niewiedzy jaki to ''klient'' mu się trafił..
no i popatrz jak ty wyglądasz na tym tle...
.'' Nie zapraszany niechciany , nielubiany , przez wielu ignorowany a wręcz pogardzany wyskakuje jak patafian i wrzuca swoje wypierdki. '' kierując je jak zwykle do mnie...
M21W2 napisał(a): ~~Laur prowansalski napisał(a): Tak Lucuś .
IDŹ SIĘ WYSPOWIADAJ BO MASZ Z CZEGO PROSTACKI CHAMIE. wRÓCISZ Z ,,CZYSTYM SUMIENIEM'' I ZACZNIESZ KOLEJNE SWOJE POPISY CHAMSTWA.
Patafianie , dzięki za bardzo " obiektywny " komentarz .M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Fioletowoczarna Katalpa napisał(a): no i po co teraz ta ''kanalia''?;D
Co do zaczepek , Pan M , czy ja jesteśmy zaczepiani jak nas nie ma na portalu , to forumowych januszy rajcuje ,
klawiaturowi bohaterowie .
nie o obiektywność tu chodzi tylko o prawdziwość słów...
a są prawdziwe bo jesteś tu niekwestionowanych królem chamstwa ...
nawet dzisiaj ,przy niedzieli ty ''katoliku'' wyzwałeś mnie od ''kanalii''
a poszedł ty w piSSdu ...;D
a skąd ty wiesz że w danej chwili twojego koleżki nie ma ''na portalu''?
melduje ci o tym ?...czy wąchasz coś i masz wtedy wizje...;D
nie ma was ?...nie łżyj...
was tu wszędzie pełno a najczęściej widać to po tym jak wracacie do swojego nieodżałowanego ;D koleżki...
co to juz dawno obgryziony przez robale a jednak widzi i słyszy...;D