Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Patriotyczny ruch niezalogowany
11 listopada 2024r. o 9:27
Bez rozumu i bez kasy
Siedzą w Bolcu se golasy
A patrioci /emeryci
Jadą busem do Stolicy
Przejdą z flagą biało-czerwoną
Za wolną Polskę /Umiłowanie
I niech na wieki tak pozostanie ….

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
11 listopada 2024r. o 9:28
No gdzie te fotki na FB bo obiecano a nie ma?
~~Patriota niezalogowany
11 listopada 2024r. o 9:30
~~Janusz napisał(a): Nie było tam błędu. Sprawdziłem na zrzucie ekranu tak że wysyłaj spokojnie . Dojdzie.

Zachowujesz sie jak D.T.U.U.S.K ,
Kłamiąc , przecież wiem jak pisałem !!
~~Gall Anonim niezalogowany
11 listopada 2024r. o 9:33
~~Patriotyczny ruch napisał(a): Bez rozumu i bez kasy
Siedzą w Bolcu se golasy
A tetrycy emeryci
zamiast siedzieć se na życi
Jadą busem do Stolicy
by zobaczyć większe miasto
bo na wiosze im za ciasno
Przejdą z flagą biało-czerwoną
jak kiedyś ich ojcowie z Armią Czerwoną
Za wolną Polskę ich dziady kiedyś walczyli
a wnuki się dzisiaj ,,skundlili''

14240
M21W2
11 listopada 2024r. o 10:18
~~Janusz napisał(a): Nie zapomnij o widokówce.

Podane, mogę coś pomylić.

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 10:03:

~~Janusz napisał(a): Lucuś ty zajmujesz z nim pierwsze miejsce ex aequo . Tak więc śmiało wysyłaj. A może tak kilka fotek na fejsa?

Na ex aequo się nie zgadzam, interesuje mnie tylko fotel lidera.

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 10:06:

~~ napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał:

Jak byś znał historię Marszu Niepodległości nie pisał byś tych bzdur
Lucek a ty pod jaką flagą będziesz szedł? Pod Młodzieży Wszechpolskiej odpada bo jaki z ciebie młodzieniaszek. Pod flagą Forzy czy Lotty? A może Niklota?

Biało - Czerwoną , jest że mną niezmiennie ta sama od 2018 roku

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 10:14:

~~Polak patriota napisał(a): No to napisz swoją historię. Bo historia tego marszu to historia marszów nacjonalistycznych podpartych faszystami idącymi obok flag z polskimi barwami narodowymi.

Rodziny z dziećmi też tak krytycznie oceniasz, "patrioto" , obejrzyj transmisje z marszu za rządów PO PSL i porównaj z tymi z lat 2016 - 2023 . Najgorsze co można robić to ocenić cokolwiek na podstawie marginalnych incydentów.

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 10:18:

~~ napisał(a): No gdzie te fotki na FB bo obiecano a nie ma?

Na mojej stronie, a teraz udostępniłem publicznie,
~~ niezalogowany
11 listopada 2024r. o 10:52
A wiesz że całkiem podobny jesteś do swojego idola Wałęsy? A to dziecko siedzące obok ciebie wie coś o patriotyźmie czy jedzie tylko zobaczyć stolicę?
14240
M21W2
11 listopada 2024r. o 11:09
~~ napisał(a): A wiesz że całkiem podobny jesteś do swojego idola Wałęsy? A to dziecko siedzące obok ciebie wie coś o patriotyźmie czy jedzie tylko zobaczyć stolicę?
. Wałęsa był moim idolem, Bolek jest twoim.
~~O kurde niezalogowany
11 listopada 2024r. o 11:10
Tej Lucuś , w internecie pisze że wolna Polska jest od 40 lat. Z kim ty teraz walczysz i o co ? Chyba o Polskę tylko dla takich jak Ty . A ten młokos koło ciebie to w koszulce od " Red is bet " ? No pięknie patrioci 100/100 . A u kogo będzie ten młodzik pracował ? U ciebie na roli czy w Niemieckim markecie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy