Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~siostra Bożenka niezalogowany
11 listopada 2024r. o 11:11
Lucjan, nie prowokuj.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
11 listopada 2024r. o 11:15
Na masz jedzie duża część mojej rodziny, wiemy w przeciwieństwie do krytykantów czym jest patriotyzm . Jest nas sześcioro.

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 11:15:

~~siostra Bożenka napisał(a): Lucjan, nie prowokuj.

"Siostrzyczko " jedziesz ze mną , damy radę.
~~Bolecnauta niezalogowany
11 listopada 2024r. o 11:16
Lucjan słuchaj siostry . Ma tylko twoje dobro na uwadze podobnie jak miał Jan . Dlaczego ty masz taki problem ze zrozumieniem tego jak ci się coś tłumaczy dla twojego dobra?
~~ niezalogowany
11 listopada 2024r. o 11:20
Lucjan jest tak przepełniony nienawiścią że nawet członków własnej rodziny się wyrzeka. Stąd nie słucha tego co Bożenka mu tłumaczy.
To typ człowieka niereformowalnego który jak widać nawet rodzinę oleje .
~~Jezu Maryjo niezalogowany
11 listopada 2024r. o 11:21
M21W2 napisał(a): Na masz jedzie duża część mojej rodziny, wiemy w przeciwieństwie do krytykantów czym jest patriotyzm . Jest nas sześcioro.
Lucuś a ty wiesz że odpowiadasz za skrzywienie moralne całe rodziny. Chłopie tyle lat wolnej Polski a ty rodzine wieziesz na patriotyczne marsze ? Co im powiesz ? Kto jest wrogiem ?
14240
M21W2
11 listopada 2024r. o 11:25
~~O kurde napisał(a): Tej Lucuś , w internecie pisze że wolna Polska jest od 40 lat. Z kim ty teraz walczysz i o co ? Chyba o Polskę tylko dla takich jak Ty . A ten młokos koło ciebie to w koszulce od " Red is bet " ? No pięknie patrioci 100/100 . A u kogo będzie ten młodzik pracował ? U ciebie na roli czy w Niemieckim markecie ?

Aż tak jesteś ograniczony, nie wiesz że jest to marsz z okazji odzyskania niepodległości przez Polskę w 1918 roku. Kto ci tak zaśmiecił mózgownicę że piszesz o jakieś walce, to nie jest. Jak będzie protest i walka o obalenie rządu oszustów i nieudaczników dam ci znać. Nie interesuje mnie twoja rodzina, ty zachowaj minimum przyzwoitości, nie intrresuj się moją.
~~Jasio niezalogowany
11 listopada 2024r. o 11:26
Kiedyś ktoś tu pisał ze Jan zadał komuś pytanie o koszulkę jaką ten nosił. Była chyba ,,patriotyczna ,, a Lucek uznał to za atak na chłopaka. Dlaczego?
Zwykłe pytanie potrafi w Lucjanie obudzić wrogość .
A ja zapytam dlaczego na tych marszach obok flag faszystów z zagranicy pojawiają się transparenty solidarności ,,walczącej'' Z kim ta ,,solidarność '' idąca pod rękę z faszystami chce walczyć?
14240
M21W2
11 listopada 2024r. o 11:35
~~Bolecnauta napisał(a): Lucjan słuchaj siostry . Ma tylko twoje dobro na uwadze podobnie jak miał Jan . Dlaczego ty masz taki problem ze zrozumieniem tego jak ci się coś tłumaczy dla twojego dobra?

Nie strasz mnie Janem i jego naukani, plis.

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 11:29:

~~ napisał(a): Lucjan jest tak przepełniony nienawiścią że nawet członków własnej rodziny się wyrzeka. Stąd nie słucha tego co Bożenka mu tłumaczy.
To typ człowieka niereformowalnego który jak widać nawet rodzinę oleje .

Każdy w sobie coś ma, ty lubisz obszczekiwać nic mi do tego, nie jestem w stanie ci pomóc.

Dopisane 11.11.2024r. o godz. 11:35:

~~Jasio napisał(a): Kiedyś ktoś tu pisał ze Jan zadał komuś pytanie o koszulkę jaką ten nosił. Była chyba ,,patriotyczna ,, a Lucek uznał to za atak na chłopaka. Dlaczego?
Zwykłe pytanie potrafi w Lucjanie obudzić wrogość .
A ja zapytam dlaczego na tych marszach obok flag faszystów z zagranicy pojawiają się transparenty solidarności ,,walczącej'' Z kim ta ,,solidarność '' idąca pod rękę z faszystami chce walczyć?

Każdy patriota ma prawo uczcić odzyskanie po 123 latach zaborów niepodległości. Znam zdolności forumowych plotkarzy i talent do obszczekiwnia, nie musisz mi dostarczać kolejnych dowodów.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.